reklama

Mali odkrywcy ...

Emmila jednoczę się w zadumanym obserwowaniu braku spektakularnych postępów :sorry2: Mam nadzieję, że wszystko się wyrówna...

izka no będą przed Wami niezłe wyzwania wychowawcze :tak:;-)

Blanes :-D:-D:-D

U nas lustro działa, jednak zdjęcia ewentualnie służą do zmemłania :tak:

reklama
He he he, Maks odkrył siusiaka, gra na nim jak na gitarze :-p, pieluchy się nie da założyć, bo ciągle łapka na dzwonku......​

Staś odkrył swojego już jakiś czas temu ( o proszę, przynajmniej w tej kategorii przoduje:-D)

Najlepsza była moja mama, która jak zobaczyła jak Młody się za dzwoneczek ciągnie ( śmiejemy się, że chyba z nadzieją, że sobie wydłuży;-)), krzyknęła: "Zostaw to!!!":-D:-D:-D

Iszatr my nie radzimy sobie z hałsem, postanowiłam kupić dobre stopery, bo ostatnio jest coraz gorzej/glośniej:confused:

hahahaha, ach te dzwoneczki ... :-D

A z narcyzowaniem coś te nasze czrwcówiątka rzeczywiście mają - Karolina też ma rogala na buzi jak patrzy w lustro.
A w święta była moja siostra z małym Kubusiem (5,5 m-ca) i oboje ewidentnie się ignorowali, nie patrzyli na siebie prawie wcale. A ja myślałam, że Karolina uśmiecha się do lustra bo widzi dzidziusia, a tu masz babo placek - ona śmieje się tylko i wyłacznie do siebie :-D:-D:-D.
Esia, Emmila nie przejmujcie się brakiem postępów - tu przoduje chyba Karolka, bo choć dziewczynka to ewidentnie leniwa. U niej już tydzień temu 7 miechów strzeliło a niektóre czerwcówiątka 6-miesięczne odkryły już to co ona teraz dopiero odkrywa.
A np. nóżek do buzi jeszcze nie włożyła wcale - może powinnam jej częściej myć to wtedy zacznie :-D:-D:-D:-D

A u mnie dzisiaj wlasnie mala zaczela ssac palucha u nozki :-) cudny widok, natychmiast zlapalam za aparat i jeszcze sie smiala w miedzy czasie normalnie tak mi sie humor poprawil. Maz mowi ze wczoraj juz widzial i nic mi nie powiedzial baranek jeden, eh te chlopy. Nie kumate jakies.

Ojoj...a Jakub jeszcze nie ma siusiakowej świadomości :)
A dzisiaj rano słychać było ciumkanie aż u nas w pokoju...Jakub sciagnąl sobie skarpetkę i ciumkał nożnego paluszka :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry