reklama

Mali odkrywcy ...

Zosia też jeszcze siusiaka nie odkryla
I mam nadzieje ze szybko nie odkryje :-D
a065.gif

Żebyś się Mamuśka nie zdziwiła - dzieci szyyybko rosną! ;-) :-D

reklama
Tiaaa, a dziewczynki jeszcze szybciej.:-D Niech no ojciec bejsbola szykuje na konkurentów. Mój ma dwie księżniczki do ochrony.
Btw - kiedyś powiedział, że jak któraś mając 15 lat mu powie że chce iść na dyskotekę, to on jej da dyskotekę!!! Mało z krzesła nie spadłam ze śmiechu. O naiwności ojcowska!!!;-)

Hehe - mój brat (za chwilę tatuś dziewczynki) już się odgraża, że przez to, że sam miał sporą swobodę, to dziecku na NIC nie pozwoli :-D Bo aż za dobrze wie, co się robi na wolności ;-)
Nabijamy się z niego zbiorowo :-D

No to się "pochwalę" i ja
Mój leń w końcu ruszył swoje kopyta.!!!
Zaczął się przekręcać na boki, w wanience podnosi nóżkę do góry, zahacza stópką o krawędź i próbuje się podnieść i w ogóle zrobił się taki bardziej ruchawy..... :-)
A do tego ten pierwszy ząbek i cóś jakby zaczął skłaniać się do dłuższego spania w nocy, jednorazowo 5-7h ...... jestem przeszczęśliwa :-D

Emilia brawo!!
A Jakub dzisiaj zlapal sie brzegu wanienki i jakbym go nie zlapała to wyskoczył by z niej!! Norma;nie goraco mi się zrobiło...A mały chciał poprostu coś złapać :)

Emmila świetnie! Brawa dla sportowca! :-D

Piotruś już dwa razy przekręcił się na brzuszek, ale strasznie się pilnuje by robić to wtedy, gdy nikt nie widzi ;-)
I wstaje nam w wiaderku :baffled: Niepohamowanie :dry:

Moja mala caly czas przekreca sie na brzuszek ale problem w tym ze na tym brzuszku nie lubi lezec, heheh i jak juz sie przewroci to macha raczkami i nozkami z niezadowolona mina, wiec ja klade na plecki a ta siup i juz jest na brzuszku itd. Czasem jak jest wyspana i o silach to przewija sie sama na plecki ale jak jest zmeczona i jej sie nie chce to mam z nia koniec swiata... Poza tym uwielbia siedzie choc jeszcze nie potrafi (tylko z podparciem i moja asekuracja) no i wozic sie na rekach (efekt pracy babc :baffled::no::wściekła/y:). No i ostatnio lubi walic :-) wszystkim o wszystko, im wiecej huku tym lepiej. Zwykle powrzaskuje sobie przy tym mruzac oczka, taki lobuziaczek ;-)

reklama
Moja mala caly czas przekreca sie na brzuszek ale problem w tym ze na tym brzuszku nie lubi lezec, heheh i jak juz sie przewroci to macha raczkami i nozkami z niezadowolona mina, wiec ja klade na plecki a ta siup i juz jest na brzuszku itd. Czasem jak jest wyspana i o silach to przewija sie sama na plecki ale jak jest zmeczona i jej sie nie chce to mam z nia koniec swiata... Poza tym uwielbia siedzie choc jeszcze nie potrafi (tylko z podparciem i moja asekuracja) no i wozic sie na rekach (efekt pracy babc :baffled::no::wściekła/y:). No i ostatnio lubi walic :-) wszystkim o wszystko, im wiecej huku tym lepiej. Zwykle powrzaskuje sobie przy tym mruzac oczka, taki lobuziaczek ;-)
to prawie jak Michał, tyle, że jemu jakoś się nie bardzo chce odwracać na brzuszek (chyba że koniecznie chce moją komórkę - uczepił się jej, dzisiaj był lament, bo zabrałam i schowałam pod poduszkę)
mam nadzieję, że polubi leżenie na brzuszku, bo na wingbo leży się na brzuszku, ale niestety dostanie je dopiero w marcu (przesyłka z niemiec się nie kalkuluje, taniej wychodzi przesłać do mojej mamy, więc tam będzie czekać) a ja już nie mogę się doczekać;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry