Esia
Fanka BB :)
Zosia też jeszcze siusiaka nie odkryla
I mam nadzieje ze szybko nie odkryje![]()
Żebyś się Mamuśka nie zdziwiła - dzieci szyyybko rosną! ;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zosia też jeszcze siusiaka nie odkryla
I mam nadzieje ze szybko nie odkryje![]()

Niech no ojciec bejsbola szykuje na konkurentów. Mój ma dwie księżniczki do ochrony.

). No i ostatnio lubi walic :-) wszystkim o wszystko, im wiecej huku tym lepiej. Zwykle powrzaskuje sobie przy tym mruzac oczka, taki lobuziaczek ;-)to prawie jak Michał, tyle, że jemu jakoś się nie bardzo chce odwracać na brzuszek (chyba że koniecznie chce moją komórkę - uczepił się jej, dzisiaj był lament, bo zabrałam i schowałam pod poduszkę)Moja mala caly czas przekreca sie na brzuszek ale problem w tym ze na tym brzuszku nie lubi lezec, heheh i jak juz sie przewroci to macha raczkami i nozkami z niezadowolona mina, wiec ja klade na plecki a ta siup i juz jest na brzuszku itd. Czasem jak jest wyspana i o silach to przewija sie sama na plecki ale jak jest zmeczona i jej sie nie chce to mam z nia koniec swiata... Poza tym uwielbia siedzie choc jeszcze nie potrafi (tylko z podparciem i moja asekuracja) no i wozic sie na rekach (efekt pracy babc). No i ostatnio lubi walic :-) wszystkim o wszystko, im wiecej huku tym lepiej. Zwykle powrzaskuje sobie przy tym mruzac oczka, taki lobuziaczek ;-)