kachasek
matka-wariatka :)
to tak jak ja:-)Melasa, Izka, nie martwcie się - ja podobno zaczęłam chodzić bez raczkowania!!! i to w 10 miesiącu (zdolniacha za mnie ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to tak jak ja:-)Melasa, Izka, nie martwcie się - ja podobno zaczęłam chodzić bez raczkowania!!! i to w 10 miesiącu (zdolniacha za mnie ;-)

.
;-).
Emmila spokojnie Krzysio nie jest mało zdolny tylko troszkę leniwy. Ale jeszcze się nacieszysz jego wyczynami, poczekaj tylko jak zasypie cię wszystkim na raz nie będziesz mogła oczu odwrócić, żeby nie zrobił sobie czegośjejeku jak czytam te Wasze posty to mi się podkówka robi ze moje dziecie takie mało zdolne.....:-(
też już bym chciała zeby np. pełzał
ale ciesze się, ze u Was takie postępy ;-)
:-).
.
. Ada postępy robi ogromne - od 3,5 roku chodzi, biega, śpiewa, układa puzzle itd. 

.
u nas jakoś odwrotnie - nóżki do góry, za pupa wariacje wyprawia, bo nie chce się od ziemi oderwaćpupka częściej wędruje do góry i nóżki jakieśwariacje wyprawiają...![]()

Kotek, dzięki ;-). Ada postępy robi ogromne - od 3,5 roku chodzi, biega, śpiewa, układa puzzle itd.
.

gratulacjeWiadomość z ostatniej chwili:
Karolina usiadła w leżaczku - w szoku jestem !!!!

Proponuję obkładać Zosię poduszkami ze wszystkich stron - ja tak robiłam z Adą. Jeśli poleciała to zawsze na miękkie podłoże;-)
A ostatnio już tak bardzo uważałam żeby nie poleciała do tyłu a ona bach - do przodu i stłukła sobie czółko. No una tragedija.