Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak jej zabralam to zaczela mnie ochrzaniac, autentycznie zaczela krzyczec i tuapac nogami, charakterek to ona ma...Uwielbia wciskac sie za kanape, do szafy
Nie mozna jej z oka spuscic bo jak gdzies zniknie to nie wiadomo gdzie. Poza tym wchodzi i schodzic ze schodow, poki co wymusza na mamusi "podroze" w gore i na dol :-) Idzie jej caliem niezle tylko ten szaleniec chce po jednym schodku zaliczac jak dorosly a jeszcze zdecydowanie nie daje rady, eh. Tlumacze jej zeby za kazdym razem siadla pupcia na schodku i spuszczala nozki na nastepny no i tak robi przez 2-3 a potem znow sie rozpedza, eh. Nie znosi za to jak siedze przed komputerem, okropnie sie krzywi i wlazi na mnie i kweka :-) Pokazuje sama nosek i mowi: "nonio", buzka "buzi", oczko "o", na czolko zaczyna mnie masowac po czole jak do masazu, nie no ogolnie straszna mamy z niunia beczke, jest smieszna. Potrafi cos wyrzucic z premedytacja, spojrzec w dol i powiedziec "oo, nie ma" i rozlozyc raczki. No i widac ze panienka-ubiera cos (np. wyciaga majtki mojego meza z szafki, zaklada na glowe) i chodzi zachwycona przed lustrem pokazuje na swoje odbicie i mowi: "ala, ala".Temat jak najbardziej godny skomentowania :-) Na poczatku pomyslalam-"nie no czytanie to za wczesnie, przeciez niunia jeszcze nie gada-probuje kilka wyrazow no ale nie mozna tego jeszcze mowa nazwac- i nawet nie kliknelam tego linka :-) Ale po drugim poscie, hehe, musialam otworzyc, hehe:-( rozumiem, ze temat niegodny skomentowania.... heh, dobra nie narzucam sie Wam. Widzę, ze jakiś ogolny foch w moim kierunku poszedl.
. I wiesz co ze bardzo mi sie spodobal ten pomysl, chyba faktycznie zaczne na zasadzie zabawy wyciagac kartoniki z prostymi wyrazami. Nawet jak nie zajarzy to bedzie jakas nowa zabawa. Pisaki kolorowe mam, kartki tez sie znajda, czemu nie.
mi link za pierwszym razem się wogóle nie chciał otworzyć :-( Ja tam przyznam się bez bicia, że mało systematyczna jestem na taką metodę 
ale metoda fajna