Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ktoras wkleila takiego rogala do spania
Kojec Motherhood - kup poduszkę dla kobiet w ciąży | Motherhood.pl
Mi juz ciezko ulozyc sie do snu. Czy faktycznie z tego korzystacie? Zastanawiam sie czy to nie zbedny gadzet. Mam ochote cos takiego kupic.
). Później czasami karmiłam Małego na tym rogalu.O tak -ja tez bardzi chwalilam sobie te pojemniki - najpierw do pokarmu a potem do wlasnych zupek. Nie pamietam niestety ile ich mialam.
Mamuski, czy ja bym mogla prosic o jakas liste aptekowych lekow, ktore przydaja sie dla dziecka? Z koncem stycznia rodzinka z PL bedzie posylac mi paczke z PL z rzeczami zgromadzonymi na moje polecenie, i chcialabym by podeslali mi tutaj jakies medykamenty.
Cos poza kremem bepanthen co jest potrzebne?
Na kolki, jakies inne dolegliwosci, co ma sie w apteczce i stosuje bez koniecznosci wizyty u lekarza?
Kolezanka na pewno poleca Aphtin. Co jeszcze?

A ja jeszcze zapytam - czy ktos juz korzystal z tego "otulaczka"?
Wlasnie chcialam zakupic rozek - bo stary juz taki wymiety i zmechacony. Zastanawiam sie co lepsze. Moj pierwszy maluch bardzo lubil byc opatulony w cieply rozek mimo, ze urodzil sie w kwietniu. Nie bardzo teraz wiem czy ten otulaczek to nie lepszy wynalazek.
ja wlasnie mam juz ta kupiona, ale jeszcze jest w polszy...i wlasnie tez slyszalam ze dzieci lubia wyrazne kolorki dlatego ja wzielam, zreszta bardzo mi sie podoba i do pokoiku bedzie pasowala (rozowego zreszta...):-)Ja sie przymierzam do tej karuzeli TINY LOVE KARUZELA MAŁA KSIĘŻNICZKA+ŚPIWOREK ! (869581961) - Aukcje internetowe Allegro
Ktoras wkleila takiego rogala do spania
Kojec Motherhood - kup poduszkę dla kobiet w ciąży | Motherhood.pl
Mi juz ciezko ulozyc sie do snu. Czy faktycznie z tego korzystacie? Zastanawiam sie czy to nie zbedny gadzet. Mam ochote cos takiego kupic.
super, dzieki, juz sobie zapisalam na liscie, potem zsumuje wszystko i podam dalej do rodzinki ;-)polecam GRIPE WATER (woda koperkowa), podawałam ją Staskowi odkąd skończył miesiąc (dwa razy dziennie po 5 ml), nie wiem czy dzieki temu, ale nie miał kolek.
na kolki znajome podawały INFACOL
a dla Ciebie (może można to też kupić w UK) polecam PureLan na brodawki, mi uratował zycie, Jest bardzo wydajny, ma silne właściwości nawilżające i natłuszczające i nie wymaga zmywania przed karmieniem.
i jeszcze może wodę morską do noska i sól fizjologiczną.
No to super, ze tak sie podoba dzieciakom. Ja tego wsrod znajomych nie znalazlam, kuzynka ma inny model z fishera, ale tez jest zadowolona. Mialam wziasc taki jak ona, ale ostatecznie przekonalam sie do tego, bo tak jak pisalam - bedzie na dluzej.katik - hehe ten lezaczek bujaczek od fisher to ja kupilam mojej kuzynce jak jej corka sie rok temu urodzila, mala uwielbia go i do dzis sie na niego pcha, a moja druga kuzynka ma inny a jej corka (ma 4 m-ce) tez najbardziej lubi ten i sie uspokoja bardzo na nim (a na swoim nie hihi), bo czesto sie odwiedzaja i wlasnie mi obie mowily ze ten lezaczek jest super, tylko on tak mi sie z wygladu nie podoba...jest tak pstrokaty ze szok, bardzo wyrazne i mocne kolory ma, ale ponoc dzieci to lubia najbardziej....
ja chce ten kupic: FOTELIK LEŻACZEK KOMFORT 6779 BRIGHT STARS W-wa@@ (876470244) - Aukcje internetowe Allegro