reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Aniez no jaka mądrala ? ;-)Ty to nasza skarbnica wiedzy jesteś :tak::-)

Nata ja też dla Helenki kupiłam tablicę dwustronną z Ikei i wiem że u nas będzie to prezent trafiony bo u naszych znajomych Helenka cały czas przy niej siedziała:tak: Tylko nie wiem czy na kredę zrobię bo ewidentnie jej zasmakowała:-D
Kasa sklepowa super i jak małż taki mądry to niech sam prezenty wymyśla:no:

Mamusia my laptopa dla dzieci nigdy nie mieliśmy więc nie doradzę :-(

Laski - a co kupujecie facetom?

Mojemu kupiłam książkę (my sobie zawsze książki kupujemy), w zasadzie kupiłam trzy pozycje, ale M. z uwagi na to czym się teraz zajmuje dostanie tą o Facebooku i myślę, że mu się przyda. Dwie pozostałe kupiłam z myślą o sobie:-D, bo postanowiłam z każdej wypłaty min. 1 książkę kupować.
Zaufanie 2.0. (1984672483) - Aukcje internetowe Allegro
Godzina dziennie z Facebook marketingiem (1984673211) - Aukcje internetowe Allegro
Sukces tu i teraz (1984673065) - Aukcje internetowe Allegro

ja kupiłam i dla teścia i dla męża komplet z Lamborgini. W ogóle oni lubią takie rzeczy a że wiem że się teściowi i dezodorant kończy i woda po goleniu to mu kupiłam. To samo się tyczy mojego A. Ale on z kolei lubi mieć wybór w zapachach więc ma 3 do kolekcji :-p (kurde ma więcej niż ja!:szok:)
dla teściowej kupiłam taką chustę-szalik w kolorze przydymionego różu trochę jakby w fiolet wpadający. No i bluzeczkę z długim rękawem z Orseya. Są nowe ładne po jakoś 39 zł za szt. więc wcale nie drogo. Widziałam chyba 6 kolorów...

no właśnie dziewczyny mnie już rodzinka molestuje co kupić Natalce i tak myślałam nad tym domkiem i się zastanawiam czy dwu letnie dziecko będzie nim zainteresowane ?? Aniam powiedz jak się Oli podoba ten domek?
i doradźcie czy nasze dzieci będą zainteresowane takim laptopem LAPTOP Edukacyjny KUBUS PUCHATEK Komputer COBI (1980157108) - Aukcje internetowe Allegro ???
albo takim traktorkiem DUMEL TRAKTOR FARMER KIDDIELAND DŻWIĘKI 24759 W-wa (1985074480) - Aukcje internetowe Allegro

Domek jest bardzo fajny i nawet szymek się nim bawi . fajnie mieć do niego jakieś ludziki .uczy odgłosów w domu .
Traktor też jest fajny choc pełni tez funkcję sortera , więc to już pewnie szybko mu pójdzie . z kiddieladu jest też dośc fajna arka
ma dużo więcej zwierzatek niż traktor i więcej odgłosów
ARKA NOEGO KIDDIELAND 31880 +PREZENT (1974297002) - Aukcje internetowe Allegro

szymek jak był w wieku naszych dzieciaków to uwielbiał wielkie auta typu wader , wywrotki czy traktory :tak: może być tez jak Aniez napisała wóz strażacki i też będzie git .

Ja dla B tez książke kupuje- Beara Grylls'a, tesciowa dostanie pizame bo chciala, mamie kupie sweterek ktory sobie upatrzyła

nie wiem kompletnie co tacie kupic i siostrze B...

A ja rodzicom zrobiłam wspólny prezent: posciel, bo sobie sypialnie urządzili :-) + winko + kalendarz z wnukami więc tatusiek to nie problem :-)
Mężowi... hm... mialy byc tylko skorzane rekawiczki, ale jakos dostanie tez koszule i spodnie- takie jasne fajne... cos pomiedzy sportowymi a eleganckimi ;-) bo tak mi sie spodobaly, ze nie moglam ich nie kupic :-)
Bratu- koszule, bo sobie u siostry zamowil

Takze dla kazdego cos milego :-D

Ło matko prezenty..
ja mam mętlik w głowie bo urodziny u siostry więc razem 8 osób do obdarowania.
Na szczęście dziś byłam w Tesco i kupiłam tego pieska Billo więc dla Mai prezent jest (na szczęście nawet taniej niż na allegro)
BILLO PIESEK EPEE interaktywny pies oryginał MJ (1985071255) - Aukcje internetowe Allegro

Nata mi się też podoba ta kasa, do której linka Aniez podała, fajna jest.
Mamusia ten traktorek mamy i powiem jedno: on jest niezniszczalny, hehe. Maja jest trzecim dzieckiem, które się nim bawi :)

Aniez widzę że nasi mężowie w nowych spodniach będą śmigać :-D Ja mojemu zamówię jeszcze jakiegoś audiobooka:tak:
Teściowa nic nie dostanie bo raczej jej widzieć nie będę ;-) Rodziców u mnie niet więc też problem z głowy.
Siostra małża u której będziemy na wigilii to coś z biżuterii dostanie , szwagier tradycyjnie śmieszne gatki z świętym mikołajem :-pKompletnie nie mam pomysłu na prezent dla brata i bratowej :-(

reklama
Do góry