reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe PARTY - czyli obchodzimy 1.urodzinki :)

reklama
Falbala, fajna ta niby ramka do uwieczniania dzidzka :-D Super pamiatka.

Witaj Moreme, dolacz do innych watkow!

Co do prezentow to mnie jeszcze nikt nie pytal ;-) Ale chce zeby moi rodzice kupili malej porzadne krzeselko do karmienia, bo jak juz wspomnialam na watku "umiejetnosciowym" Sara odrkyla sposob jak w sekundzie stanac na prostych nogach na siedzeniu! :szok: Wystarczy, ze odwroce cglowe, a ta juz stoi.

A reszte rodzinki poprosze chyba o kase i sama malej cos z tego kupie.

Co do kolezanek i znajomych to wiem, ze raczej ciuszki mi pokupia - w sumie to i dobrze, ale bede musiala im powiedziec, zeby byly juz cieplejsze i wieksze.

W ogole to szykuje sie nam impreza na jakies 25 osob! :szok:
Moi rodzice, siostra, dziadkowie z jednej i z drugiej strony, T., rodzice T., siostra T. z synkiem, babcia T. i ciotka T., moja ciotka z kuzynka i kuzynem, Beata z Oliwka, Estera z Allankiem, Anka z Kamisia, Ola z Sebastianem i malym Fabiankiem, Jagoda (w ciazy) z mezem i narazie chyba tyle :-D

My w koncu osiagnelismy kompromis! Zrobimy w weekend Urodzinowy Turniej w ping - ponga i zaprosimy cala rodzine. Zamowimy wielki tort, albo nawet dwa. :-D A "male" urodzinki zrobimy tak, jak wypadaja w czwartek i zaprosimy dziadkow i chrzestnych. Jak bedzie ladnie, to pojdziemy na dzialke, a jak brzydko, to zostaniemy w domu. Jezeli chodzi o prezenty, to poprosimy o jakies drobiazgi, albo o prezent skladkowy. Wiadomo, ze u wszystkich krucho teraz z pieniedzmi.

My w koncu osiagnelismy kompromis! Zrobimy w weekend Urodzinowy Turniej w ping - ponga i zaprosimy cala rodzine. Zamowimy wielki tort, albo nawet dwa. :-D A "male" urodzinki zrobimy tak, jak wypadaja w czwartek i zaprosimy dziadkow i chrzestnych. Jak bedzie ladnie, to pojdziemy na dzialke, a jak brzydko, to zostaniemy w domu. Jezeli chodzi o prezenty, to poprosimy o jakies drobiazgi, albo o prezent skladkowy. Wiadomo, ze u wszystkich krucho teraz z pieniedzmi.
Ollesia, zadroszcze Ci takiej zgranej rodzinki! U mnie by cos takiego niestety nie przeszlo :no:
Na pewno bedziecie wszyscy miec radoche i wielki ubaw!

Co do prezentow to mnie jeszcze nikt nie pytal ;-) Ale chce zeby moi rodzice kupili malej porzadne krzeselko do karmienia, bo jak juz wspomnialam na watku "umiejetnosciowym" Sara odrkyla sposob jak w sekundzie stanac na prostych nogach na siedzeniu! :szok: Wystarczy, ze odwroce cglowe, a ta juz stoi.
Sandra, na watku rozwojowym napisalam Ci o pasach Canpolowskich, kosztuja kolo 10-15 zlotych, a koszt nowego krzeselka do karmienia by Ci odszedl ;-) Obiecuje zdjecia jak wygladaja, ale malzonek musi wrocic :-)

nie wiem jak Wy ale ja chce impreze grillowa tzn zero krawatow i bialych koszul luzne spodnie i koszulki chociaz i tak pewnie przyjda goscie elegancko :-D zrobie jakas zupe girllowe jedzonko jakies paluszki ciastka i picie i juz :-D

Tylko nie wiem jak z alkoholem moze mi pomozeci jak bedzie u Was???

U nas alkohol odpada - nie lubie alkoholu na imprezach dla dzieci. To ma byc swieto dziecka a nie popijawa, u nas nie bedzie nawet butelki wina - tak zarzadzilam :p

reklama
Do góry