redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
Witam. Chciałam się tylko przywitać. Przeglądałam sobie wpisy i zwróciłam uwagę na imię Twojej królewnyMoja malutka też ma na imię Maja i 18 sierpnia kończy Roczek! Pozdrawiam
![]()
POzdrawiamy tez:-)pisz z nami czesciej

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam. Chciałam się tylko przywitać. Przeglądałam sobie wpisy i zwróciłam uwagę na imię Twojej królewnyMoja malutka też ma na imię Maja i 18 sierpnia kończy Roczek! Pozdrawiam
![]()
Ollesia, zadroszcze Ci takiej zgranej rodzinki! U mnie by cos takiego niestety nie przeszloMy w koncu osiagnelismy kompromis! Zrobimy w weekend Urodzinowy Turniej w ping - ponga i zaprosimy cala rodzine. Zamowimy wielki tort, albo nawet dwa.A "male" urodzinki zrobimy tak, jak wypadaja w czwartek i zaprosimy dziadkow i chrzestnych. Jak bedzie ladnie, to pojdziemy na dzialke, a jak brzydko, to zostaniemy w domu. Jezeli chodzi o prezenty, to poprosimy o jakies drobiazgi, albo o prezent skladkowy. Wiadomo, ze u wszystkich krucho teraz z pieniedzmi.
Sandra, na watku rozwojowym napisalam Ci o pasach Canpolowskich, kosztuja kolo 10-15 zlotych, a koszt nowego krzeselka do karmienia by Ci odszedl ;-) Obiecuje zdjecia jak wygladaja, ale malzonek musi wrocic :-)Co do prezentow to mnie jeszcze nikt nie pytal ;-) Ale chce zeby moi rodzice kupili malej porzadne krzeselko do karmienia, bo jak juz wspomnialam na watku "umiejetnosciowym" Sara odrkyla sposob jak w sekundzie stanac na prostych nogach na siedzeniu!Wystarczy, ze odwroce cglowe, a ta juz stoi.
no wlasnie tez sie nad browarami zastanawiam bo jak to grill bez piwkau nas wodki nie bedzie,.ale piwo pewnie tak, podane po oficalnej czesci;-)