reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe PARTY - czyli obchodzimy 1.urodzinki :)

Karoo :-) to fajnie, że Jagódkę będziesz chrzcić jednak :tak:
a co do uroczystości... nigdzie przecież nie jest napisane, że to musi być drugie wesele ;-) my też raczej skromnie: będą dziadkowie, moja babcia, chrzestni Piotrusia i to wsio. nad menu się zastanawiam, bo nie wiem czy zrobić obiad i tort czy tort i kolację...

reklama
no, ja bym chciala, zeby byly jeszcze moje dzieciate przyjaciolki i rodzina dzieciata, ale to dodatkowe 10 osob - chyba nie damy rady finansowo...

my też raczej skromnie: będą dziadkowie, moja babcia, chrzestni Piotrusia i to wsio. nad menu się zastanawiam, bo nie wiem czy zrobić obiad i tort czy tort i kolację...

miałam ten sam dylemat...ale postanowiłam zrobić jednak obiad i tort:tak::tak: co do liczby gości - u nas podobnie, rodzice moi i P, chrzestni, nasze rodzeństwo...chociaz niby najbliżsi a i tak w sumie wyjdzie razem z nami 14 osób

my też robimy obiad i tort i myslałam że to bedzie malutko osób a sami najbliźsi i uzbierało sie 11:-pna szczęście babcia K. będzie gotować więc ja tylko posprzątam i na szczęście będzie gotować u siebie:tak:

A my robimy kawa tort i grila na 16 zapraszam gosci i tyle bo wiem ze jak robilam chrzciny to obiad slodkie i do kolacji siedzieli umeczona juz bylam:wściekła/y:

Ja tak samo zaprosze dziadków ,chrzestnych i rodzenstwo i pewnie bedzie obiad a pozniej tort mam nadzieje, ze moja mama wpadnie wczesniej i to wszystko upichci bo mi sie jakos nie usmiecha;-):tak:

my nie robimy obiadu,
na chrzciny sie nagotowałam jak głupia, obiad, przystaweczki ,sałatki,szmery,bajery i mało co zjedli.
urodzinki beda na słodko,tort,ciasto jakies owoce.jak mam sie znowu nastac cały dzien przy garach a potem wszystko wywalic to juz mi sie odechciewa.
zaprosimy dziadków i chrzestnych na 16 to juz bedą po obiedzie

Ja bede zapraszac gosci tzn. rodziców, babcie, rodzenstwo, moich chrzestnych (bo Matyla swoich nie ma) i ciotkę na porę poobiadowa czyli gdzies na 15stą i bedzie tort, kawa i jakies sałatki ,owoce gdyby ktoś zgłodniał:-)

reklama
Karoo, fajnie, ze zdecydowalas sie ochrzcic mala. Bedziesz miala z glowy jak polaczysz ten roczek z chrzcinami :-) Dobry pomysl.

U nas uzbieralo sie troche osob - przyjaciele i rodzina (wyjdzie ok. 25 osob), ale mamy duzy ogrod, zrobimy grilla (mam nadzieje, ze pogoda jednak dopisze), jednorazowe naczynia i sztucce, wiec przypuszczam, ze duzego klopotu nie bedzie :-)

Do góry