Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Doris, ja mam taki stolik. Na tej aukcji jest chyba najlepiej przedstawiony. Przemkowi bardzo długo służył. A i Milence przypadł do gustu. Można dokupić klocki, które pasują do tego stolika.Ja myślałam o czymś takim:
LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 CENA! (475923572) - Aukcje internetowe Allegro
albo to:
MUZYCZNY STOLIK EDUKACYJNY Fisher Price NAJTANIEJ! (483413823) - Aukcje internetowe Allegro
- czy warto kupić coś takiego, jak myślicie? A może polecicie coś, czym Wasze dzieci lubią się bawić?
Ja myślałam o czymś takim:
LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 CENA! (475923572) - Aukcje internetowe Allegro
albo to:
MUZYCZNY STOLIK EDUKACYJNY Fisher Price NAJTANIEJ! (483413823) - Aukcje internetowe Allegro
- czy warto kupić coś takiego, jak myślicie? A może polecicie coś, czym Wasze dzieci lubią się bawić?
A ten drugi z FP wg mnie też raczej słaby
niby ładnie wygląda, ale tak naprawdę niewiele się tam dzieje
A w tym Gizowym jest super pianinko!!:-)
, a fontanna z Playscoola narazie nie ma wzięcia (bo też dostał od prababci), ale może jest jeszcze za mały

Ale o tym już było wcześniej, albo może już czas na jkaieś zabawki do wanienki - ale to pewnie taki skromniejszy prezent...
, ale ten stolik Gizy szczerze mnie zachwycił
Zaraz poszukam nowego i zobaczę czy mnie stać