Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no badziew po prostu!Ale to był prezent,nie wiedziałam,że takie coś dostanie bo pewnie bym oponowała,wolała dołożyc do lepszego,zobaczyłam w dniu urodzin i może to głupio zabrzmi ale już mi się nie widział
.
. Melodyjki też tu są i jeszcze świeca te światełka z przodu;-). Ciekawi mnie strasznie jak to wygląda. Dziś albo jutro ma dziadek otrzymać przesyłkę to zobaczymy
.
:-)tata ma odrestaurowac stolik z ławeczkami wiec bedzie nam tylko brakować zjeżdżalni ale to myslę dopiero na przyszle lato zakupimy
a domek to jest - namiot właściwie
i straczy
Weronika wózek który kupiłam jest naprawdę fajny, ja jestem w miarę wysoka ( 172 cm) i rączki są na odpowiedniej wysokości a jeszcze można je przedłużyć bo się wysuwają. Wózek ma dużą budkę z dodatkową wysuwaną powierzchnią, ja jestem zadowolona i mam nadzieję, że tak zostanie![]()
) i takiego wózka szukam;-)
choś ciekawa propozycja, smam mogłabym na spacerki z dwójeczą chodzić:-) cena mnie troszke odstrasza, bo krucho z kasą 
a juz nie mowie o tej zimie co bedziehttp://www.allegro.pl/item606000727_jumbo_areo_9_36kg_baby_dreams_design_nowosc.html a Dominisiowi kupimy ten do regulacji jakos na dniach bedziemy zamawiac FOTELIK CARETERO IBIZA 9-25KG SPORTY+WYS.0ZŁ (605798340) - Aukcje internetowe Allegro a co do wozkow to jak zawsze polecam mini a ze miałam juz mini to teraz kupilismy Domisiowi wlasnie walkera bo teraz mam pare schodkow, ciazy nie planuje wiec tym razem chcialam cos innego
WALKER BABY dreams DESIGN 3KOLORY +FOLIA +OSŁONA (606824747) - Aukcje internetowe Allegro