reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy

to chyba kwestia gustu - jesli wrażenia estetyczne sa dla ciebie warte wiekszej kaski to czemu nie:tak:ja zamierzam miec jeden ochraniacz - z Oli nie miałam w ogóle i głowy sobie nie obiła:sorry2:

reklama
ja kupiłam drugi ochraniacz, jak ten pierwszy przestał wyglądać ciekawie. Ten pierwszy był wypełniony fizeliną i po kilku miesiącach zrobiła się taka szmata. A ten drugi jest z gąbką i dobrze się trzyma. Ale tego pierwszego nie wyrzuciłam, tylko zakładałam jak prałam ten drugi.

wrażenia estetyczne są niestety dla mnie ważne ale czy warte większej kaski?? szczególnie teraz gdy trzeba jej mnóstwo wydać równiez na inne rzeczy:baffled:??
dzieki za podpowiedzi :-) chyba jednak zdecyduje się na jeden ochraniacz :tak:przynajmniej na razie ;-)

pamiętam że chyba skaba pisała że laktator ręczny w zupełności wystarczy ale czy polecacie jakiś konkretny , czy to bez różnicy i można wybrac jeden z tańszych?
no i mam jeszcze jedno pytanie bo gdzieś przeczytałam że pierworódkom zaleca się żeby wzięły ze sobą herbatkę na laktację; czy to rzeczywiście dobry pomysł??

pamiętam że chyba skaba pisała że laktator ręczny w zupełności wystarczy ale czy polecacie jakiś konkretny , czy to bez różnicy i można wybrac jeden z tańszych?
no i mam jeszcze jedno pytanie bo gdzieś przeczytałam że pierworódkom zaleca się żeby wzięły ze sobą herbatkę na laktację; czy to rzeczywiście dobry pomysł??
tez slyszałam o tej herbatce ale moim zdaniem nie nalezy przesadzac - delikatnie z nią bo nawal mozę zaskoczyc w niespodziewanym momencie...
ja zabieram ze soba laktator - Avent Isis ręczny

Ja tez mam Avent reczny bo czytam wszedzie ze najlepszy. Avent elektryczny podobno za glosny. Sterylizator tez mam z avent'u

Ja mam gdzies w piwnicy elektryczna Medele wiec jak bedzie blizej to wyciagne. A do szpitala wezme ewentualnie taki reczny ktory dostalam w szpitalu po urdzeniu Julka. Jak dla mnie to sie wogole nie sprawdzil ale na poczatek na zabezpieczenie niech lezy w torbie.

A co do ochraniaczy to ja przy Julku wogole nie mialam i teraz tez nie bede ich kupowac. Jakos tak nie bardzo wiem jakie sa wzgledy praktyczne do ich uzywania :-) No a na poczatek tym razem mam kolyske wiec tam scianki sa i tak zabudowane.

reklama
Do góry