reklama
ja kupiłam drugi ochraniacz, jak ten pierwszy przestał wyglądać ciekawie. Ten pierwszy był wypełniony fizeliną i po kilku miesiącach zrobiła się taka szmata. A ten drugi jest z gąbką i dobrze się trzyma. Ale tego pierwszego nie wyrzuciłam, tylko zakładałam jak prałam ten drugi.
wrażenia estetyczne są niestety dla mnie ważne ale czy warte większej kaski?? szczególnie teraz gdy trzeba jej mnóstwo wydać równiez na inne rzeczy
??
dzieki za podpowiedzi :-) chyba jednak zdecyduje się na jeden ochraniacz
przynajmniej na razie ;-)

dzieki za podpowiedzi :-) chyba jednak zdecyduje się na jeden ochraniacz

pamiętam że chyba skaba pisała że laktator ręczny w zupełności wystarczy ale czy polecacie jakiś konkretny , czy to bez różnicy i można wybrac jeden z tańszych?
no i mam jeszcze jedno pytanie bo gdzieś przeczytałam że pierworódkom zaleca się żeby wzięły ze sobą herbatkę na laktację; czy to rzeczywiście dobry pomysł??
no i mam jeszcze jedno pytanie bo gdzieś przeczytałam że pierworódkom zaleca się żeby wzięły ze sobą herbatkę na laktację; czy to rzeczywiście dobry pomysł??
tez slyszałam o tej herbatce ale moim zdaniem nie nalezy przesadzac - delikatnie z nią bo nawal mozę zaskoczyc w niespodziewanym momencie...pamiętam że chyba skaba pisała że laktator ręczny w zupełności wystarczy ale czy polecacie jakiś konkretny , czy to bez różnicy i można wybrac jeden z tańszych?
ja zabieram ze soba laktator - Avent Isis ręczny
czyzby "zestaw na dobry poczatek"??;-)ja jeszcze nei amm ale planuje jeszcze do dnia porodu to nabyc i miec z głowy - jakos WIEM że mi sie przydaJa tez mam Avent reczny bo czytam wszedzie ze najlepszy. Avent elektryczny podobno za glosny. Sterylizator tez mam z avent'u

Ja mam gdzies w piwnicy elektryczna Medele wiec jak bedzie blizej to wyciagne. A do szpitala wezme ewentualnie taki reczny ktory dostalam w szpitalu po urdzeniu Julka. Jak dla mnie to sie wogole nie sprawdzil ale na poczatek na zabezpieczenie niech lezy w torbie.
A co do ochraniaczy to ja przy Julku wogole nie mialam i teraz tez nie bede ich kupowac. Jakos tak nie bardzo wiem jakie sa wzgledy praktyczne do ich uzywania :-) No a na poczatek tym razem mam kolyske wiec tam scianki sa i tak zabudowane.
A co do ochraniaczy to ja przy Julku wogole nie mialam i teraz tez nie bede ich kupowac. Jakos tak nie bardzo wiem jakie sa wzgledy praktyczne do ich uzywania :-) No a na poczatek tym razem mam kolyske wiec tam scianki sa i tak zabudowane.
reklama
Dusia08
Marzec '08
Mrowa- te meble mammut sa swietne tez sie nad nimi zastanawialam, super by bylo jak by zrobili lozeczko z tej seri
Ja tez mam duzo mebli z ikei i tez narazie nie narzekam. Zalerzy na jakie trafisz, chyba.
Ja tez mam duzo mebli z ikei i tez narazie nie narzekam. Zalerzy na jakie trafisz, chyba.