reklama
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Stefanna slicznosci ale cena fatycznie przeraza,kochana babunia i nie szczedzi na wnusie
Wszytko dla dziecka, maluszka do kupienia w USA tanio i wysokiej jakości. Ciuszki, butki, zabawki, wózki dziecięce, łóżeczka, foteliki do samochodu i wszsystko inne do pokoju dziecinnego wrost z Ameryki. Dla dziecka z USA. Odwiedź sklepy w USA przez internet.
Ostatnia edycja:
ninjacorps
Marcóweczka 2008
PM - ja też myślałam, że kupię ostatnio coś z Cherokee (też szukałam body z długim rękawem)ale kompletnie nic dla nas nie było 
Kombinezon dostałam taki ecru z HM. Trochę "dziewczyński" hahahahaah, ale zajebiste jest to, że można go zapiąć w nogawki albo w śpiworek (w taki sposób jak pisała Stefanna)
A drugi kupiłam bo kolor mnie oczarował
(w rzeczywistości jest bardziej intensywny)

Kombinezon dostałam taki ecru z HM. Trochę "dziewczyński" hahahahaah, ale zajebiste jest to, że można go zapiąć w nogawki albo w śpiworek (w taki sposób jak pisała Stefanna)
A drugi kupiłam bo kolor mnie oczarował

stefanna
Marcóweczka '08
Ninja ślicznie będzie Tymon wyglądał w tej zieleni!!!;-)
Ja bardzo podobny kupiłam Martynce, tyle że biały z grafitowymi dodatkami. I też jednoczęściowy, bo i tak na razie będzie tylko w wózku lub na saneczkach jeździć, to ciepło i wygodnie jej będzie:-)!

Ja bardzo podobny kupiłam Martynce, tyle że biały z grafitowymi dodatkami. I też jednoczęściowy, bo i tak na razie będzie tylko w wózku lub na saneczkach jeździć, to ciepło i wygodnie jej będzie:-)!
beti1982
III'2008 i IV'2010
To Tymonek, będzie szalał na śniegu w roli małej żabki... nie da się go nie zauważyć

Marteczka23
Fan(ka)
Stefanna super ciuszki ale drogie
,ja głównie mam rzeczy i butki używane z Allegro,albo po dziewczynkach 3-4 letnich z rodzinki.Nowe kupuję jej skarpetki,body,pajacyki itp.I tu szkoda,że nie ma u nas sklepu Primark uwielbiam ciuszki Early Days i mamy ich dużo a są one niedrogie i dobre gatunkowo,No i Next też lubię i też mamy dużo ciuszków tej firmy.ostatnio nabyte:
OCIEPLANA_KURTECZKA /PŁASZCZYK74/80 CM (436249696) - Aukcje internetowe Allegro
NIKE rozmiar -21 (422754827) - Aukcje internetowe Allegro (mam takie same;-))
NIKE dla twojego dziecka BUTY (422650115) - Aukcje internetowe Allegro (normalnie jak nowiutkie i nie wydaje mi się żeby te kolorki były chłopięce bo ja też mam trekkingi brąz z pomarańczem)

OCIEPLANA_KURTECZKA /PŁASZCZYK74/80 CM (436249696) - Aukcje internetowe Allegro
NIKE rozmiar -21 (422754827) - Aukcje internetowe Allegro (mam takie same;-))
NIKE dla twojego dziecka BUTY (422650115) - Aukcje internetowe Allegro (normalnie jak nowiutkie i nie wydaje mi się żeby te kolorki były chłopięce bo ja też mam trekkingi brąz z pomarańczem)
Ostatnia edycja:
iza&marcin
Fanka BB :)
pisalam chcialam wyslac i mi sie net rozlaczyl

nie cierpie!!!
stefanna super ubranka
szczegolnie ta biala bluzeczka w brazowe kropki. lubie takie zestawienie. Albo roz i braz. Takie dziewczece a jednoczesnie nie za cukierkowe.
ninja, od dawna masz to zboczenie na punkcie zielonego co?
Marteczka, fajowe buty. Tez chce kupic Nike Dawidowi ale to jak zacznie chodzic. No i plaszczyk cudny. Szkoda ze dla chlopcow nie ma podobnie fajnych :/ ale moze to i dobrze bo bym poszla z torbami. Z torbami dziewczecych ubranek
Chce dzis kupic krzeselko do karmienia. Napiszcie z jakich jestecie zadowolonych albo jakich zupelnie nie polecacie

nie cierpie!!!
stefanna super ubranka

ninja, od dawna masz to zboczenie na punkcie zielonego co?
Marteczka, fajowe buty. Tez chce kupic Nike Dawidowi ale to jak zacznie chodzic. No i plaszczyk cudny. Szkoda ze dla chlopcow nie ma podobnie fajnych :/ ale moze to i dobrze bo bym poszla z torbami. Z torbami dziewczecych ubranek

Chce dzis kupic krzeselko do karmienia. Napiszcie z jakich jestecie zadowolonych albo jakich zupelnie nie polecacie
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Ja też dołączam do zainteresowanych!Chce dzis kupic krzeselko do karmienia. Napiszcie z jakich jestecie zadowolonych albo jakich zupelnie nie polecacie
Iza - no dobra, mam lekką schizę na zielony (szczególnie oliwkowy)

reklama
Marteczka23
Fan(ka)
No wreszcie mamy wózeczek

To jutro eskapada w teren i test i wreszcie nie na rękach.Na razie mi się podoba i mała już w nim drzemkę walnęła,mam nadzieję,że się będzie fajnie prowadził na zewnątrz,wygląda na to,że bezproblemowe podbijanie będzie
.
Wybrałam taki na żywo lepiej się prezentuje;-)
NOWY!!!WÓZEK SPACERÓWKA ABC DESIGN - GIRO OKAZJA (439709356) - Aukcje internetowe Allegro
Fotelik kupowaliśmy w maju i jestem z niego zadowolona,małej wygodnie,ma regulację i jak na tą cenę to jest porządny i ładny my mamy pierwszy kolorek i nie ma tych załamań tapicerki
a montujemy już przodem bo tyłem się z nogami nie mieści
NOWOŚĆ 2008 NOWY ZOOTY RIDER JUPITER 0-18 kg LUX (440547673) - Aukcje internetowe Allegro
Dzięki Iza to oczywiście też już na zapas takie na teraz ma;-)
Krzesełko mała dostała od Chrzestnego,ja wolałabym bardziej kolorowe ale mam błękit bo chciał dopasować nam do kuchni:-) i przepłacił bo u nas w sklepie 250 kosztowało
,jest O.K ale ma prawie wszystkie potrzebne funkcje ale już mogę powiedziec,że przydałby się ten koszyk na zabawki bo tak wiecznie leżą na siedzonku,druga rzecz to wolałabym na 4 kółkach bo nie trzeba dzwigac a i tak są hamulce
,i tapicerka,jak po kichnięciu malutkie pomarańczowe kropeczki zrobiła i ja tego nie wytarłam od razu to wżarło się,nie widac bo są małe ale...to już minus
http://www.allegro.pl/item440866545_krzeselko_baby_mix_3_kolory_mega_p_r_o_m_o_c_j_a.html

Wybrałam taki na żywo lepiej się prezentuje;-)
NOWY!!!WÓZEK SPACERÓWKA ABC DESIGN - GIRO OKAZJA (439709356) - Aukcje internetowe Allegro
Fotelik kupowaliśmy w maju i jestem z niego zadowolona,małej wygodnie,ma regulację i jak na tą cenę to jest porządny i ładny my mamy pierwszy kolorek i nie ma tych załamań tapicerki

NOWOŚĆ 2008 NOWY ZOOTY RIDER JUPITER 0-18 kg LUX (440547673) - Aukcje internetowe Allegro
Dzięki Iza to oczywiście też już na zapas takie na teraz ma;-)
Krzesełko mała dostała od Chrzestnego,ja wolałabym bardziej kolorowe ale mam błękit bo chciał dopasować nam do kuchni:-) i przepłacił bo u nas w sklepie 250 kosztowało

http://www.allegro.pl/item440866545_krzeselko_baby_mix_3_kolory_mega_p_r_o_m_o_c_j_a.html
Ostatnia edycja: