reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy

Weronikaa - szumi, jak ustawi się ją na głośno - regulacja jest do 5 stopni a spokojnie wystarczy ustawić na 2 (na piątce to już oddech słuchać :-D - no ale wtedy szumi) - wstrzymaj sie jeszcze 1 dzień - jutro wracam do domu, to przetestuję jeszcze raz dokładnie i dam znać.
Asze - jeszcze za prezenty się nie wzięłam - jak wrócę do domu to zacznę kombinować. W tamtym roku najbliżsi znajomi podostawali od nas po ładnym Ikeowym słoiku wypełnionym WłASNORęCZNIE robionymi piernikami ze wszelkimi bajerami , tzn. kolorowymi lukrami i najróżniejszymi posypkami oraz z przewleczonymi już nitkami - nigdy więcej :-D:-D:-D:-D - tak się narobiliśmy, że jak sobie przypomnę to sama się teraz śmieję do ekranu jak to piszę . Ja wysiadłam pierwsza - małżon był twardszy i dokańczał smarowanie lukrem bo jak już pokleiłam sobie włosy to wyszłam z kuchni bo bym chyba za okno to wszystko wywaliła, hahaahahahaahah:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No ale efekt był ...

Małżon przed wyjazdem zostawił prezent dla Tymona na Mikołajki - książkę pt. "Kocham Cię Tato":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D - ten to sobie umie dziecko wychować.... Tato, kocham Cię. Wspaniała na prezent! (491734914) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Ninja- bardzo orginalny pomysl, super! Ja w tamtym roku pieklam pierniki ale pierwszy i ostatni raz bo lekko mi sie przypiekly i mieszkanie musialam wietrzyc dwa dni. A piekarnik jak otwieralam to jeszcze chyba z pol roku bylo czuc tymi piernikami. :-)

Wczoraj bylam w ikei i widzialam cos takiego http://farm3.static.flickr.com/2418/2291401417_bce1e86825_o.jpg tez mi sie wydaje ze moze to byc super prezent. Nie musi byc tych cebulek tak duzo mozna nawet dac jedna czy dwie w mniejszym wazonie i wsypac jakos kamyczki do srodka.
Tez pare lat temu jak bylam mlodsza to pamietam ze cos takiego robilam dla znajomych http://us.st12.yimg.com/us.st.yimg.com/I/bevfabriccrafts_2027_651979943
Mozna kupic takie bombki puste i wlozyc tam rozne rzeczy lub cos na nich namalowac. clear+snowman.jpg (image)

Dusia bardzo fajne pomysły!!1Szkoda ze takim bombek u nas nie ma (przynajmniej nie widziałam) ale taką doniczkę możnaby załatwić:tak:

Ninja fajny prezent tatus sprawił syńciowi:tak: a pierniczki w słoiku bardzo oryginalne i smaczne napewno:tak:
Dusia bardzo fajne bombki:-)

Kupilam w koncu wczoraj nianie mielismy kupic taka

Monitor My Baby - Binatone BM200 Baby Monitor
lub taka
http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Safety/Monitors-and-Nightlights/Angelcare-Movement-and-Sound-Baby-Monitor(0030643)

ale zgodnie stwierdzilismy ze im drozsza kupimy tym drozszy prezent pozniej komus zrobimy.W sumie ta niania nie byla rzecza niezbedna i zalezalo nam tylko zeby miec spokój w swieta i sylwestra.W koncu kupilismy taka z FP jak ma ninja wczoraj ja testowalam i na 2ce slychac nawet tykanie zagara.Zdala egzamin wiec jestem zadowolona no i mala na swieta dostanie fajniejszy prezent bo zaoszczedzielam sporo kasy
Buy Fisher-Price Sounds and Lights Monitor. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .

Buy Angelcare Movement and Sound Baby Monitor. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
to jest link drugi bo widze ze nie dziala w poprzednim poscie.

A co do prezentów to jednego roku jak stado ludzi mielismy na wigili to np mojej siostrze podarowalam moj rysunek a raczej jej portret który narysowalam biala kredka na czarnej kartce i oprawialam w antyrame,a babcia dostala duza fote naszej rodzinki razem z nia tez w antyramie powiekszenie foty wraz z antyrama kosztowalao mnie wtedy cos ok 25zl.A usmiech babci bezcenny:-)

Bratowa nosila straszne gacie z golfem:baffled: wiec dostala stringi,ciotce zrobilam pudelko na bizuterie z zapalek a reszty nie pamietam pewnie stracilam zapal i poszlam na latwizne dostali zestawy kosmetyków;-):-)

reklama
Do góry