Jestem ze stycznia 1977...Soc pat jesli moge zapytac jaki jestes rocznik. Bo ja juz pomalu pasuje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem ze stycznia 1977...Soc pat jesli moge zapytac jaki jestes rocznik. Bo ja juz pomalu pasuje
O bosz! Super, ale wieści! Czemu się nie chwalisz tylko trzeba wyciągnąć info????![]()
A u mnie o tak o[emoji6]tydzień spoźnienia. Dziś test.
Boję się żeby wszystko było ok...
Po 3 iui się udało.
Trzymajcie proszę kciuki!
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja luty 1977Jestem ze stycznia 1977...
O jak ja Ci zazdroszczę, ja 30tc ale chciałabym juz koniec stycznia...tak mi się teraz czas dłuży...im brzuch większy tym ciężej.Piękne dwie kreseczki. Trzymam mocno kciuki wszystko będzie dobrze.
U nas 34tc :-)
L.40
Gratuluje i trzyma kciuki...nudnej i spokojnej ciazy[emoji4]![]()
Po 3 iui się udało.
Oooooo, ja również styczeń '77[emoji4]Jestem ze stycznia 1977...
A jakoś tak...wiecie jak to jest -człowiek z jednej strony by całemu światu wykrzyczał a z drugiej -boję się zapeszyć...O bosz! Super, ale wieści! Czemu się nie chwalisz tylko trzeba wyciągnąć info????
![]()
Po 3 iui się udało.
Wierzę bo mi też już ciężko i doczekać sie nie mogę ale z drugiej strony niech nasza Ola siedzi w brzuszku jak najdłużej choć nasze rokowania według lekarza są takie że daje nam max 2 tygodnie.Szyjka juz kiepsko trzyma.Czas pokaże może na święta już będzie nas więcej: -)O jak ja Ci zazdroszczę, ja 30tc ale chciałabym juz koniec stycznia...tak mi się teraz czas dłuży...im brzuch większy tym ciężej.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom