Cieszę się że u Was wszystko w porządku i oby tak dalej.Pomarzyc możnaAlez sie rozmarzyłas[emoji23]Oj gdyby tak można było to już urabialabym męża, że on rodzi, a ja mu dopinguje[emoji6]sama torbe bym mu spakowala juz w grudniu co by sie mi nie rozmyslił[emoji38]
u nas dobrze, wkroczylismy juz 32tc. Mały rośnie jak na drożdżach. Moje samopoczucie jak na 40 letnią ciężarna jest wyśmienite. Dokucza pod koniec dnia kręgosłup ale dokuczal tez jak miałam lat 28 i byłam w ciazy[emoji4]nie jest źle. Wyprawka gotowa. Wózek kupiony. Czekamy na naszego Antosia[emoji6]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
.U nas już wszystko gotowe i czeka.Wczoraj mój R spakowal moja torbę do szpitala i dla małej też. Chyba bardziej przeżywa niż ja.No a mi nie pozostaje nic innego jak czekać w gotowości bo już w niedzielę czekałam na rozwój skurczy ale przeszły ooo.Bolaly jak diabli i cieszyłam się że to już ale z drugiej strony niech posiedzi jeszcze w ciepłym brzuszku tydzień,dwa.Dzis boli mnie dół pleców i kluje na dole ale jakoś staram się nie nastawiac. Mała "liczy"mi dziś żebra przestawia wnętrzności ale wolę jak tak robi niż ma mnie straszyć.Oddycha mi sie dużo lżej bo mój brzuch ma "przeciąganie ziemskie"I sobie opadł.Moze to już na dniach?