Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Łatwo powiedzieć, trudniej zrobić...A może powinnyśmy powiedzieć sobie "Żadnych więcej dzieci" i czekac na wpadkęsama już nie wiem, co o tym myśleć...
Oj znam to znam.Łatwo powiedzieć, trudniej zrobić...
Od wielu miesięcy próbuję sobie to wmówić, a jak zbliża się termin @ podnosi mi się adrenalina, błądzę myślami wokół tylko jednej rzeczy.. A może jednak? I ta nadzieja, która pryska jak bańka mydlana. Potem czekam na dni płodne (?) i znów to samo. [emoji22]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Agabre ...spokój.. jak najbardziej jest potrzebny i wyjdzie Tobie tylko na dobreMoże ta rozmowa była potrzebna, zeby się odblokowaćjest jakiś plan awaryjny, nie ma parcia, że musi się udać
przynajmniej ja się dość mocno uspokoiłam. Może nawet to lepsze rozwiązanie? Nie trzeba w nocy wstawać, po ząbkowaniach, szczepionkach, można wszędzie zabrać takie 2-5 latki i na rower i do zoo i na jakieś wakacje
bez zbędnych maneli, butelek, zapasowych pieluszek itp
no i mogą się razem bawić, więc nudno nikomu nie będzie... Hania jest bardzo otwarta, chętnie dzieli się zabawkami z przyjaciółmi, w szkole zawsze podaje płaczącym dzieciom chusteczki, pani chwali, że jest uczynna i wrażliwa, myślę, że z rodzeństwem, które wyrosło w naszych serduszkach, niekoniecznie u mamy w brzuszku nie byłoby problemu
![]()