Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Czwartek usg o 8:00[emoji7]
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@WISNIA cos sie mało odzywalas ostatnio [emoji12]
Dziewczyny u mnie cykl stracony mialam clo w podwojnej dawce i zastrzyk ovitrele i NIC z tego nie wyszlo ...[emoji19]
Od wczoraj bardzo obfita @ i dzisiaj zaczelam nowy lek Lametta zamiast Clostilbegyt moze to zadziala [emoji6]za 10 dni monitoring i moze....
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana wielkie gratulacje! Od kiedyś StorAniaCzwartek usg o 8:00[emoji7]
Kochana ja tez sie wylaczylam na jakis czas[emoji12] nawet usunelam apke z telefonu zeby nie zaglądać [emoji8]witaj znowu na pokładzie[emoji6]Kochana wielkie gratulacje! Od kiedyś StorAniano musiałam założyć konto
![]()
No mnie tak mocno dwie laski z zamkniętego obrzydziły forum, że się zlikwidowałamKochana ja tez sie wylaczylam na jakis czas[emoji12] nawet usunelam apke z telefonu zeby nie zaglądać [emoji8]witaj znowu na pokładzie[emoji6]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
No mnie tak mocno dwie laski z zamkniętego obrzydziły forum, że się zlikwidowałam![]()
Nie ważne jak, ważne że się udało!Eee tam badz z nami Po co jakie inne forum zamkniete....
Swoja strona joaszka byla Po iui cuejawe co u niej , tez zniknela...
Dzieki za gratki powaznie niewiem jak to Sue stalo bo przeciez biore thyrox na thyroid tsh wyzsze mam ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom