reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

reklama
jolek niezła jesteś :D ogromny szacun, ty to musisz mieć cierpliwość!

a poza tym to zglaszam protest przeciwko umieszczaniu przepisów na smakołyki o tak późnej porze! zadowalam sie przez to paluszkami, zjadłam juz prawie paczkę, a dupsko w nocy rosnie. PROTESTUJĘ!!!

Bra ja jestem z Tobą!
a jak juz coś robicie jesć, to róbcie u mnie w domu:p ja naczynia pozmywam!
aaa Hope ja dziś jadlam nalesniki z serem... mniam!

Jolek dobra Jesteś!!!:tak:

Ostatnia edycja:
Jolek oszustko edytowałaś post i nie widać moich wypocin na temat słodkości :-D:-p

Ja się zgłaszam do jedzenia, jakby coś. Wy gotujcie i myjcie gary, ja będę jeść a potem legnę na kanapie jako ozdobnik :-p:laugh2:

Hope to ja będe zmywała gary, ktoś nam ugotuje a Ty będziesz ozdobą, no może na dzieciakami się zaopiekujesz:-)

Dziewczyny nic trudnego:) Wystarczyło w odpowiednim miejscu wpisać "ziemniaczki" i wyskoczyły wszystkie wpisy z nimi związane na tym wątku :-p

Hope ja nic nie zrobiłam:-D

reklama
Do góry