reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

reklama
Właśnie robię pyszną łatwą sałatkę z prostych produktów.
Zostały mi ziemniaczki z obiadu, więc kroję je na plasterki, posypuję cebulką (pół małej drobno posiekanej), układam półplasterki pomidora i znów cebulkę (tyle samo co poprzednio), na to plasterki jajka, na to plasterki ogórka kiszonego. Każdą warstwę przesypuje pieprzem i solą prócz ogórków i cebuli. Całość robi się półmisku płaskim. Polewam sosem: jogurt naturalny, majonez, troszkę śmietanki kwaśnej dziś mam, doprawiam solą, pieprzem, vegetą. Można posypać pietruszką.

Szczypiorek też mile widziany

Ostatnia edycja:
DSC_0055.jpgłobiadek :-)

Hope, masz szczęście, że mam łzy po przeczytaniu o postępach Filipka. Gdyby nie to , wyraźnie widziałabym co tam znowu upiekłaś i udusiłabym Cię za to! A tak "czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal".

:-D:-D Matusia poczekaj chwilę, zaraz ci się wzrok wyostrzy mięsożerco ;-)

Zgłodłam coś...

Marzenno to kurczak, nie świnia :-D

reklama
Taaaak tylko to wersja pieczemy się razem z kurczakiem ;-)

Jaipur i na ciebie przyjdzie pora, już w kinie można powąchać kawałek filmu :-p

Do góry