reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

Maja, wygląda fajnie, ale ciekawe jak smakuje. Moja babcia robiła n lat temu i już nie pamiętam smaku.
Bra, jakaś Ty kochana. Śliczniutki torcik.
marzena, dobrze mieć taką koleżankę.
Futrzaczku, zamówiłam tego kebaba:zawstydzona/y:.

reklama
Latte robiam, robiam, najczęściej i najchętniej. Ubóstwiam jak posypana pianka zapada się pod ciężarem czekolady i tonie w odmętach kawy z mlekiem... mmm...

Bra torcik pięknościowy, chętnie bym w nim zanurzyła czyjąś głowę, takie marzenie od dawna przywalić tortem :-D Przy okazji, jutro ja się tortem objem, może wrzucę fotę, złośliwie przed 22 :-p

Joluś ziemniaczki już wiesz, nie nastawiamy na nawiew tylko pieczenie góra dół, jak nawiewamy to muszą być zamknięte w naczyniu. Inaczej się wysuszą.

Matusia a ty czasem nie chciałaś zrzucić parę kilogramów? :-p

Jaaasne, polane sosem :-p

Przeoczyłam zupę dyniową, w życiu nie jadłam, dobre to to? Bo nie wiem czy zazdrościć.

Hope ale w tym moim ustrojstwie jest tylko nawiew i nie można tego wyłączyć :(

Marzena
no to niezłą macie koleżankę. Ale po Tobie to tych tortów wcale nie widać :)

Maja
jeśli zupka smakuje tak jak wygląda to ja od razu z dokładką poproszę :)

Matusia żeby mi to było ostatni raz :-p;-)

Hope - zazdrosscicccccc!!!

Jak dla mnie pyszka;P

Jolek - prosze, miseczka dla ciebie :)), a nawet dwie,,, jeszcze zostalo na jutro. A to to jest posypane parmezanem <ostatnio jestem uzalezniona> i kolorowym pieprzem.

reklama
Do góry