reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

Jest - pol garnka ! Jak na razie nie zjedlismy jeszcze bo ....zrobilam pizze, ale byla dobraaa!! Jak sie dawno nie robilo to wychodzi super !
Wiec zupa sie czestujcie;-) - bo ja jak na razie miejsca nie mam... :rofl2:


Kamcia - dawaj fotki torta tulipana <?> !!!:tak:
 
reklama
marzena, no powiem Ci, że mnie też kiedyś zaciekawił ten red velvet. Oglądałam jak się go robi na youtube. Jak się odważysz, to prosimy o zdanie relacji i tradycyjnie foty.

U nas na kolację był sandacz przygotowany przez męża, a ja kuchnię sprzątałam pół godziny! Więc to co zjadłam - spaliłam. Jak dziś obejrzałam swoje zdjęcia, to znowu dostałam bodziec do odchudzania. Oby na dłużej :-).
 
Prosze ..........nieeeeeeeeeeeee!
Ja nie mam ciasta.. i miec nie bede..:-(
Litosci..
Hope tez na bank bedzie miec ciasto :(


gorzej... torta mam... czekam na 23 i wstawię :-D:-D:-D


Marzenko raz jedyny jadłam Red Velvet i był za słodki, do tego na barwniku bo podejrzanie czerwony ale jak ci pyszny wyjdzie to może zaryzykuję, bo lubię takie wyzwania i upichcę :-) Bo wygląda bajecznie.
 
Ostatnia edycja:
Hope oczywiście, że red velvet na barwniku! Ale można zadać sobie trochę trudu i kupić barwnik naturalny na betakarotenie np. Pokombinuję z tym ciastem bo prezentuje się oryginalnie. I oczywiście czekam na 23 :p:p:p

Kamcia klej focie, a co, niech nam język do doopy ucieknie :D

Maja ja właśnie też imbiru nie znoszę i niedobrze mi na sam zapach dlatego pytałam :tak: Jak nie ma to zupę chcę. Nigdy nie jadłam :-)
 
maja Twoja zupka dobra, też robię czasami.

a ten red velvet, jaki to czort, muszę pogrzebać w necie,bo mnie zaciekawiło.Może zrobię na święta:-D zamiast piernika i sernika
 
O a my też robimy zupkę dyniową. Jutro ją skończę, dla Krzysia bez dodatków tylko marchewka, dynia, ziemniaczek i cebula a dla nas z curry i imbirem :-)
Zrobiłam rafaelo przepisu ewy wachowicz jest super, polecam :tak:
 
Jaipur specjalnie zdjęcie dla Ciebie: red-velvet-cake1.jpg

Matusia właśnie tego buraczanego barwnika nie polecają bo kolor bardziej rudy wychodzi a ma być ostro czerwony. Pewnie zależy czy chodzi nam o efekt czy o smak :tak:
 
reklama
Do góry