reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

Hope, a do tego brownie nie dodaje się proszku do pieczenia?

Ja właśnie wcinam makaron z serem.
Tak mi się dzisiaj zachciało, a nie jadłam od niepamiętnych czasów. Zadzwoniłam do mamy, zapytałam o jej prosty przepis i mam teraz na talerzu.
Pycha!

Ostatnia edycja:
reklama
nie lubię ciast czekoladowych , ale brownie uwielbiam :-)
moje wychodzi bardziej mokre niż u hope na zdjęciu
coś takiego:
Brownie!

a co do rogali marcińskich kiedyś były te prawdziwe (jestem z wlkp) z prawdzimwym nadzieniem mokre i ciężkie :-) i pachnące..
a teraz wrzucają odrobine marcepanu z makiem i rodzynkami i niby to to samo...
wielkie gu*(&& suche jak wiór .. przestałam kupowac te rogale :-( a takie były pyszne..n
awet raz ale to dawno z 8 lat temu jak nie więcej może z 10 była któraś tam rocznica intermarche i rozd\wali je za darmo.. oj pamietam jak chodziłam z koleżankamipo kilka razy do sklepu i wyjadałysmy darmowe rogale :-)

szkoda że nie ma już ich u nas i trzeba jeździć do poznania

Jaipur nie zaproszę, na fejsie napisałaś, że nie lubisz :-p:-D

Lwia cały pic polega na tym, że nie ma właśnie dodatku do rośnięcia, ani proszku, ani droższy ani sody;-)

Kamcia myślę, że to jak gęste i puszyste lub kapciate jest ciasto zależy od jajek. Ja dałam bardzo duże jaja, mega ubite. Coś jak na omlet biszkoptowy. I nie miksowałam z czekoladą tylko mieszałam. Także ciasto jest lekkie, rozpływa się w ustach a na samym dnie, czego fotka dokładnie nie oddaje, jest nieco "zakalcowate" ;-)

To Wasze brownie wygląda zakalcowato. A ja ... uwielbiam zakalce!!!

Nie macie serca!

Idę wpaść w depresję.

Albo skoczę do sklepu po chałwę.

DSC05960.jpg zapraszam na ciacho ;) a co! nie będę gorsza, tez piekę ;))))) (czasami) ;))))

bosz dawno nie wchodziłam na ten wątek <swoją drogą nie wiem czemu nie pokazywało mi, że mam w nim nieprzeczytane posty:baffled:> ale teraz weszłam tu i kurcze mam ślinotok ogromniasty i nic słodkiego w domu, idę se z mostu skoczę:-D

reklama
Do góry