Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mam nadzieje,ze nasz watek nie umrze,bo juz sie do was przyzwyczailam i fajnie mi sie tutaj pisze.;-)
bo moje dzieci nie mialy,na szczescie,ale wiem ze herbatka z kopru pomaga,chyba z hippa albo bobovita i trzeba brzuszek masowac..
Strasznie mi przykro. Jednak ciesze sie, ze juz minelo troche czasu, doszlas do siebie i chcesz ponownie postarac sie o dzidziusia.
Zycze Ci, aby tym razem ciaza przebiegala spokojnie, a dzidzia mieszkajaca w brzuszku rosla silna i zdrowa. Nie umiem Ci poradzic jak postarac sie o synka, bo u mnie to bylo calkiem inaczej.. Zaplanowalismy dzidziusia i udalo sie od razu, mysle, ze w pierwszych 4 dniach staran, bo termin porodu byl wyliczony dokladnie ten sam. 
I choc skrycie marzylam pol zycia o synku, to cieszylam sie na sama mysl o dzidzi, nie wmawialam sobie, ze to akurat chlopak.. Jednak nie ukrywam, ze jak w 20 tygodniu dowiedzialam sie ze jednak jest chlopczyk, to plakalam ze szczescia kilka h, nie umialam ukryc radosci! :-) Ale mysle, ze najwazniejsze jest, zeby dzidzia byla zdrowa. Nie staraj sie usilnie o chlopca, dwie sliczne dziewczynki to takze wielka radosc! 
Ale jak tak marzysz o tym, to ZYCZE CI zeby byl siusiaczek!! :-) Co do mnie.. Ja chce kolejna dzidzie za 6-8 lat, kiedy Jesse bedzie juz troche samodzielny i nie ukrywam, ze bardzo bym chciala tym razem dziewczynke do parki. Ale jakby nie bylo, to bedzie moj cudzik, dwaj synkowie to tez bedzie CUDNIE!! 
A co do objawow.. To raczej tylko przesady, ale nie powiem, bylam uzalezniona od ogorkow kiszonych!!
:-) He he. Pozdrawiam.