reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam synusia, bede miec synusia, chce miec synusia.

witam wieczorkiem !!
jak zaczelam fitness,to mam mniej czasu na kompa i bb..popoludniu,jak dzieciaczki wroca ze szkoly,to tez nie usiade,a wieczorem,wpadam tylko na chwilke,bo zmeczona jestem ..oczy same mi sie zamykaja.
Becia fajnie,ze juz wszystko ok z karmieniem..;-) a przy dzieciach zawsze czas szybko plynie..czy to male czy to duze,czas ucieka..:tak:
moj smyk niedawno przyszedl na swiat,a dzisiaj skonczyl 6 lat !!!:-)
Misia a wy do Polski juz tak na stale wrociliscie?why??
Iwonka super,ze wyjazd sie udal ;-)
witam nowe mamusie !!!;-):tak:

reklama
madlen79, kłopoty z karmienie skończone ale mam nowy problem, trzecia noc z rzędu, godzina 4:00 rano, mały się budzi i jest niespokojny, pręży się, stęka, brzuszek napina i tylko suszarka pomaga :-( i tak do 6:00-6:30....nie wiem co to jest, ale jutro idziemy na pierwszą kontrolę do pediatry więc zapytam.
Poza tym ok, mały nabiera ciałka, już szuka oczami nowych obrazów, jest słodki. Spacerujemy codziennie - tylko dziś niestety w domu bo deszcz pada buuu.

Becia ja nie wiem,bo nie jestem specjalista,ale tak mysle..bo skoro sie prezy,to moze go brzuszek bolec...powody moga byc rozne,np.zjadlas cos ciezkiego,albo wlasnie nalykal sie wiatru..przy tak malym dziecku nawet my robimy wiatr,bo ty kolo niego przechodzisz niby normalnie,wolno,ale dla niego to duzy podmuch..albo na spacerku..czasami nam sie wydaje,ze wiatru nie ma,ale dla tak malego smyka wieje..musisz sama wyczuc..

Byłam u pediatry i to normalne - rozwój jelitek powoduje, że ma takie napięcia brzuszka, to tak jakby kolki ale bardzo łagodne. Muszę czekać aż skończy 4 miesiące i wtedy mogę podać coś na wzdęcia, a na razie ćwiczenia nóżek, masaże, ciepłe okłady i dużo cierpliwości i miłości :tak:

Becia to w takim razie cierpliwosci..
ja nie mialam takiego problemu z moimi smykami,jedynie jak sie wiatru nalykaly..ale to bardzo rzadko,kolek tez nie mialy,wiec ja w tym temacie jestem laik.
u nas dzisiaj piekne slonko za oknem,az chce sie wstac i gdzies isc..mezus na rybkach,dzieciaczki sie bawia a ja wlasnie spiam kawke..
milego weekendu ;-)

Czy są tutaj dziewczyny które urodziły w młodym wieku dzidzie?

chciała bym poznać wasze przezycia gdy dowiedzieli się wasi rodzice że będa dziadkami, jaka mieli reakcje, pretensje?

Też bardzo marzę o synku :)

Czy są tutaj dziewczyny które urodziły w młodym wieku dzidzie?

chciała bym poznać wasze przezycia gdy dowiedzieli się wasi rodzice że będa dziadkami, jaka mieli reakcje, pretensje?

Też bardzo marzę o synku :)
na watku gl.pisza mlode mamusie :tak:,na pewno podziela sie z toba swoimi przezyciami ;-)

reklama
witam ja mam synka i też jestem młodą mamą (syn ma 10 miesięcy) ... Chociaż cała rodzina twierdzi ze jestem starą mamą ze względu na mój wiek :)) . Zawsze chciałam mieć jednego synka i marzenie się spełniło :)) teraz mam wszystkie "większe" marzenia spełnione :))

Do góry