reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mama listopadowa u lekarza!

Kochana Looleelay, nie chciałam Cię zdenerwować , wybacz, masz inne jednostki, może w krótszym czasie po posiłku masz mierzyć. Tutaj przed posiłkiem ma byc do 100 md/dl, a 1,5 godz. po posiłku do 120. na pewno wszystko jest w porządku. W Anglii widocznie posługują się innymi jednostkami, ja mam niemeiecki aparat accu-check go. Jeszcze raz przepraszam, chciałam pomóc, a niepotrzebnie Cię zdenerwowałam. Pozdrawiam.

reklama
Alez nic sie nie stalo, sama juz nie wiem kiedy sie denerwowac, a kiedy nie, to typowe chyba u mamusiek przyszlych. Nastepny temat zostal mi podrzucony do "zdenerwowania" - PACIORKOWIEC, czy wam kazali robic badania na paciorkowca? to ma skrot GBS. W Polsce kosztuje 40 zeta u mnie 32 funciaki, nie jest refundowane. Oczywiscie zeby sie zabezpieczyc zamowilam ten tescik. Niektorzy powiedza przewrazliwiona, ale juz tyle chorobsk mi wylazlo w tej ciazy, ze moze dodam i paciorkowca do kolekcji:-)

Looleelay ja nie robiłam paciorkowca, gronkowca też nie:baffled:. Poza tym mnóstwo ludzi jest nosicielami paciorkowca:tak:

Martynag - na razie się nie denerwuj. Może to są tylko Twoje subiektywne spostrzeżenia dotyczące brzuszka. Z kopaniem też może być różnie, czasami kopniaki czuć tylko z jedej strony, albo tylko na dole. Przy kolejnej wizycie zapytaj się o to swojego gina.;-)Zobaczysz że wszystko jest ok.

Martyna, mnie też Filip cały czas kopie w pęcherz tak że latam ciągle do kibelka ;-). Może Julcia jest tak ułożona że kopie cię niżej :-). Zawsze jak masz jakieś wątpliwości to zapytaj lekarza, ale myślę że wszystko jest Ok :-).

Oj, oby oby :( Bo jestem wystraszona jak nie wiem co. Moj Mąż zreszta tez. Wizyte mam dopiero 18 wrzesnia, ale chyba wczesniej skonsultuje to z moim gin.

witam. Ja mam dzisiaj wizyte u gina o 17.30 teoretycznie bo ostatnio miałam na 16.30 a weszłam dopiero o 18.00 tyle kobietek było. Mam nadzieje ze wszystko jest ok.:-(

reklama
Oj Izka_sz to i tak o przyzwoitej porze masz wizytę:happy2:,
ja w czwartek na 23 i pewnie znowu jakis poślizg będzie :tak: już nie mogę się doczekać i jak zwykle przed wizytą cała w strachu jestem. Jeszcze na dodatek miałam stan zapalny ucha, który leczyłam antybiotykiem i nabawiłam się chyba nieprzyjemnej infekcji :zawstydzona/y: zawsze tak mam po antybiotykach.

Do góry