Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

witajcieAnetko, dzięki za słowa otuchy - cukrzycę już miałam opanowaną, tzn. wiedziałam co i ile mogę jeść, żeby cukier był w porządku. Ale od piątku zażywam fenoterol (skracająca się szyjka:-() i prowadzę "oszczędzający" tryb życia - więc cukier po jedzeniu wolniej spada. Ale myślę, że to jakoś opanuję. jestem dobrej myśli. Oby ta szyjka barzdiej się nie skracała. Osiem lat temu przez to przechodziłam i taka byłam szczęśliwa, że teraz było wszystko dobrze. Dziewczynki, co lekarze Wam mówią przy skracaniu szyjki czy leżeć plackiem, czy tylko się oszczędzać i czy u którejś to skracanie się zatrzymało? U mnie zaczął się 31 tydzień, więc dobrze by było wytrwać w całości jeszcze przynajmniej koło 6. Pozdrawiam.

Z tego co widze nie ma jakichs wielkich odstępstw o norm - ale jednak. Przynajmniej krzywa cukrowa jest ok...
, prawdopodobnie przyczyna lezy w tarczycy jak juz przypuszczano.
- lewą nerkę mam podwójną, tak jakby 2 zrosniete razem.....wiec w calosci jakbym miala 3 nerki
Nie jest to w zaden sposob grozne - ot po prostu taki ewenement