reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

mama listopadowa u lekarza!

Ja wróciłam do domu z nieoczekiwanej wizyty u gina. Zostałam gruntownie zbadana i w środku wszystko ok, ale macica już trenuje. Lekarz mi powiedział, że jeszcze w październiku urodzimy... Kolejna wizyta za 2 tygodnie, o ile coś prędzej się nie przydarzy. Obyśmy wytrzymali.

reklama
Hanus78 ciesze sie ze przynosisz dobre wiesci i ze wszystko w porzadku. Prawdopodobienstwo jest duze ze czesc z nas z terminami na poczatek listopada urodzi jeszcze w pazdzierniku, przynajmniej czuje ze ze mna tak bedzie. Ja do lekarza ide wieczorem i mam stracha przed ta wizyta.

Hanus78 ciesze sie ze przynosisz dobre wiesci i ze wszystko w porzadku. Prawdopodobienstwo jest duze ze czesc z nas z terminami na poczatek listopada urodzi jeszcze w pazdzierniku, przynajmniej czuje ze ze mna tak bedzie. Ja do lekarza ide wieczorem i mam stracha przed ta wizyta.

Witajcie:))
przyłączam sie do Waszego grona mnie lekarz daje co najwyzej 7/10dni mam zgladzona szyjke i poszerzajace sie rozwarcie

Ależ nie ma za co. :) Ja też się ostatnio bardzo zamartwiałam, a tu wszystko ok. Chyba zbyt mało wiary w nas, trzeba to zmienić. ;)

Ale jak znam siebie, to jutro znów wymyślę nowy powód do zmartwień...

Aj, to zamartwianie to chyba lezy w naturze wiekszosci kobiet. Nigdy nie rozumialam mojej mamy ktora nawet jak juz bylam dorosla zawsze sie o mnie martwila a ja to traktowalam jak przesadne przewrazliwienie. Dopiero teraz kiedy mam swoje dziecko a drugie pod serduszkiem to ja doskonale rozumiem.

Cześć dziewczyny!
I ja byłam dzisiaj u mojego gina. Wszystko bardzo dobrze. Stasiu ma już prawie 3 kg :tak:. Mam już rozwarcie na 1,5 cm. Gin powiedział że na jego oko jeszce 2 tygodnie... Mam nadzieję że się nie myli bo już się nastawiłam:baffled:.
Hanuś, Bocianowa i Dorinka witajcie w klubie - byle do 37 tygodnia i niech już się dzieje co chce...
Magdalena - oj współczuję bólu. Nieciekawie z tym zabiegiem, ale z każdą godziną będzie lepiej!
Aga - dobrze że jutro idziesz do gina to o wszystko się wypytaj bo faktycznie dzidzia najważniejsza ale zęby też się czasami przydają:sorry2:.
Asteria - oby wszystko było dobrze, przesyłam pozytywne fluidy i odezwij się jak będziesz mogła.
Lucyan - faktyczie masz przypadki niemożliwe.:tak:. Ale wybicia palców współczuję !

reklama
Do góry