Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Miała któraś to ? Lekarz zlecił szereg badań i dziś jade do niego z wynikami. Już wiem że mam gronkowca skórnego - wyszło z posiewu. Poza tym gliste (tak jak moja starsza córa ) i już całą rodzinką przeleczyliśmy sie. Usg jamy brzusznej wyszło ok, wnętrzności zdrowe 
Co prawda świeży podklad kupiłam w zeszłym tygodniu i z chęcią sprawdzę, czy zawiera to co jest dla mnie dobre. A w razie czego, następny kupię już dobry 
Niefajna sprawa, bo niestety z tego typu trądziku nie można się wyleczyć w zupełności, zawsze będzie sprawiał problemy - mniejsze lub większe. Musisz uważać na kosmetyki, wybierać tylko te łagodne lub obojętne dla skóry... Dobrze, gdyby lekarz wyjaśnił Ci dokładnie, jaki typ i jak mocno zaawansowane jest to u Ciebie, bo są różne odmiany i rodzaje tego trądziku, tzn. chodzi mi o to, że powinnaś mieć indywidualne zalecenia, bo tutaj nie ma co generalizować. Jednak przy systematyczności i stosowaniu się do zaleceń powinno być ok :-) U mojej mamy to wykryli parę lat temu, okresowo miewa większe problemy z cerą ale generalnie nie wygląda źle.
No ale kurczę, macie rację, pora złamać ten durny schemat w mojej głowie... Metka odcięta, paragon spalony - nie ma odwrotu