Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja proponuje zrobic test beta hcg z krwi, do zrobienia praktycznie w kazdym laboratorium, ja z pierwsza corka mialam taka sytuacje, ze testy z moczu mialam negatywne, a test z krwi pokazal przyrost hcg i ciaze, po prostu w moczu mialam go za malo nawet pozniej nie wychodzily mi testy z moczu, a ciaza bylaWitam.
Przeczytała całe forum os samego początku, ale nie znalazłam odpowiedzi na moje pytania, więc postanowiłam napisać!![]()
Nie bardzo wiem od czego zacząć ale może od początku.Jestem mamą dwójki dzieci. Po drugim dziecku założyłam spirale ale po trzech latach czyli w lipcu tego roku zrezygnowałam bo zdecydowaliśmy się na trzecie dziecko.
@ co miesiąc był ale żadnych rezultatów tzn jedna kreska na teście
Moje cykle są bardzo nie regularne i teraz pojawił się problem dziś jest mój 44 dzień cyklu, @ nadal brak a na testach cały czas jedna kreska
to znaczy do ostatniego który wykonałam w 42 dc bo wydaje mi się ze coś tam jednak jest, albo nie ma tylko mi się wydaje. Sama nie wiem, ale gdzieś w środku czuje ze to ciąża czy możliwe jest żebym aż tak się myliła. Proszę opowiedzcie czy któraś z was miała podobną sytuacje , a jednak okazało się ze to ciąża.![]()
Pozdrawiam ciepło.![]()
![]()
Jak to mówią dopóki nie ma @ to jest nadzieja
Dziękuję wam dziewczyny bardzo za zainteresowanie. Dziś mój mąż ma urodziny myślałam że będę mieć dla niego wspaniały prezent a tu nic.
aga ja tydzień przed spodziewaną @ już wiedziałam że jestem w ciąży bo zaczęło mnie odrzucać od kawy i cyce swędziały i brzuch pobolewał ale inaczej jak na @ więc może się wam udało?:-) ale proponuję bete
i cierpliwość!