• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
marti-ka dzięki kurcze ale mnie brzuch boli takie mini skurcze mam zawsze przy @ no ja myśle że bede teraz prubować w lutym i marcu bo wyszło mi że bede miała większe szanse na synka przynajmiej tak wychodzi z chińskiego kalendarzyka płci

Witam.
laugh.gif
laugh.gif
Przeczytała całe forum os samego początku, ale nie znalazłam odpowiedzi na moje pytania, więc postanowiłam napisać!
Nie bardzo wiem od czego zacząć ale może od początku.
yes2.gif
Jestem mamą dwójki dzieci. Po drugim dziecku założyłam spirale ale po trzech latach czyli w lipcu tego roku zrezygnowałam bo zdecydowaliśmy się na trzecie dziecko.
biggrin.gif
@ co miesiąc był ale żadnych rezultatów tzn jedna kreska na teście
realmad2.gif
Moje cykle są bardzo nie regularne i teraz pojawił się problem dziś jest mój 44 dzień cyklu, @ nadal brak a na testach cały czas jedna kreska
no.gif
to znaczy do ostatniego który wykonałam w 42 dc bo wydaje mi się ze coś tam jednak jest, albo nie ma tylko mi się wydaje. Sama nie wiem, ale gdzieś w środku czuje ze to ciąża czy możliwe jest żebym aż tak się myliła. Proszę opowiedzcie czy któraś z was miała podobną sytuacje , a jednak okazało się ze to ciąża.
Pozdrawiam ciepło.
biggrin.gif
biggrin.gif

Witam.
laugh.gif
laugh.gif
Przeczytała całe forum os samego początku, ale nie znalazłam odpowiedzi na moje pytania, więc postanowiłam napisać!
Nie bardzo wiem od czego zacząć ale może od początku.
yes2.gif
Jestem mamą dwójki dzieci. Po drugim dziecku założyłam spirale ale po trzech latach czyli w lipcu tego roku zrezygnowałam bo zdecydowaliśmy się na trzecie dziecko.
biggrin.gif
@ co miesiąc był ale żadnych rezultatów tzn jedna kreska na teście
realmad2.gif
Moje cykle są bardzo nie regularne i teraz pojawił się problem dziś jest mój 44 dzień cyklu, @ nadal brak a na testach cały czas jedna kreska
no.gif
to znaczy do ostatniego który wykonałam w 42 dc bo wydaje mi się ze coś tam jednak jest, albo nie ma tylko mi się wydaje. Sama nie wiem, ale gdzieś w środku czuje ze to ciąża czy możliwe jest żebym aż tak się myliła. Proszę opowiedzcie czy któraś z was miała podobną sytuacje , a jednak okazało się ze to ciąża.
Pozdrawiam ciepło.
biggrin.gif
biggrin.gif
ja proponuje zrobic test beta hcg z krwi, do zrobienia praktycznie w kazdym laboratorium, ja z pierwsza corka mialam taka sytuacje, ze testy z moczu mialam negatywne, a test z krwi pokazal przyrost hcg i ciaze, po prostu w moczu mialam go za malo nawet pozniej nie wychodzily mi testy z moczu, a ciaza byla :) zdrowa i silna, a jak nie wyjdzi to nastepnym razm sie uda :) lepiej wiedziec na czym sie stoi, P.S. a wczesniej tez mialas takie nieregularn cykle? ja bym poszla do gin. bo z nieregularnymi cyklami na pewno trudno zajsc w ciaze :/

Ostatnia edycja:
Witaj. Bardzo dziękuje za odpowiedz. Może jak się wygadam to będzie mi lżej.
Jeśli chodzi o objawy to niesamowicie bolą mnie plecy, boli mnie głowa co mi się wcześniej w ogóle nie zdarzało, piersi mnie tak dziwnie mrowią swędzą i bolą, oczywiście mam zgagę i czasami pobolewa mnie brzuch tak dziwnie właśnie nie jak na @.
Do lekarza planuje iść po nowym roku jak nie dostane@ bo to już coś za długo trwa. Choć gin powiedziała żebym przyszła jak już będę w ciąży, bo wiadomo teraz to za wcześnie.

Witaj Marti. Od samego początku miała nieregularne cykle i długie. Przy pierwszym dziecku nie miałam @ przez kilka miesięcy a w ciąże zaszłam bez najmniejszych problemów ( pierwszy miesiąc bez zabezpieczeń) a przy drugim ostatni @ miałam w marcu a w ciąże zaszłam w maju. Ale odkąd wyjęłam spirale @ był w miarę regularny tzn co miesiąc bez większych opóźnień.

Napisze na pewno:tak: Jak to mówią dopóki nie ma @ to jest nadzieja:-D:-D Dziękuję wam dziewczyny bardzo za zainteresowanie. Dziś mój mąż ma urodziny myślałam że będę mieć dla niego wspaniały prezent a tu nic.
Po nowym roku do lekarza,chyba że nie wytrzymam i zrobię jutro jeszcze jeden test.

reklama
asia ja mam termin na 2 kwietnia :-) a 6 kwietnia mam urodziny:-) więc będę mieć fajny prezent na 30 -stkę- tak wiem stara dupa ze mnie:-D aga ja tydzień przed spodziewaną @ już wiedziałam że jestem w ciąży bo zaczęło mnie odrzucać od kawy i cyce swędziały i brzuch pobolewał ale inaczej jak na @ więc może się wam udało?:-) ale proponuję bete:tak: i cierpliwość!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry