reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
Dziewczynki gdzie wszystkie pouciekalyscie ? :-p

U mnie nocka ciezka,maly poplakiwal w nocy,budzil sie czesto wiec w ciagu dnia bede sie relaksowac i odpoczywac,a jak maly pojdzie spac to sama tez sie na troszke poloze :rolleyes2:

Ps Wracajcie szybciutko w koncu Nowy rok sie zaczal,trzeba sie wspierac podczas staranek :-)

moja młodsza też się kręciła, wierciła, popłakiwała i jęczała jak nigdy, może przez tą pogodę... bo innego wytłumaczenia nie znajduje... ja byłam tu dzisiaj już, ale tu taki mały ruch , że nie miałam właściwie co napisać ;) miłego dnia dziewczyny

Martika no wlasnie gdzie sie podzialy dziewczyny,jeszcze niedawno byl tu wiekszy ruch a teraz ?? ja czesto tez zagladam ale tak jak Ty sama do siebie pisac nie bede :sorry2:

Zeberka a co sie dzieje ze takie kiepskie samopoczucie u Ciebie ??

Moje dzieci juz po obiadku,ja pije kawke za oknem ciemno,wietrznie i deszczowo,lato by sie przydalo :cool2:

Ja jestem już:)
Chłopcy już zdrowi tylko jakoś nastroju brak, a jeszcze dziś niedaleko mojego domu kobieta weszła na tory gdy były zamkniete zapory no i zgineła na miejscu miałą 86lat:( zobaczyc taki widok to cos przerazajacego:(

A my chyba narazie poprzestaniemy staranek i tak jakoś to tez mnie boli:(

Meklaudia a czemu przestanieciesię starać o dzidzie
a ja już bym chciałą być w ciąży chciałąabym już urodzić w lata ach te moje marzenia
sorkiże nie zagladam ale jakoś czasu brak

biegam po forum i watek akurat dla mnie ;-),jak to sie stalo,ze go wczesniej nie widzialam ,hmmm :confused:
mam nadzieje,ze mozna sie przylaczyc ?,jeszcze was nie nadrobilam,ale obiecuje to zrobic :tak:
pozdrawiam :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry