reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
Madalen pewnie ze mozna,napisz cos o sobie,ile sie starasz itd ;-)

MeKlaudia a dlaczego zakonczyliscie staranka ? ?

Asia ja tez juz bym chciala byc w ciazy,ale to chyba odlegle marzenia :zawstydzona/y:

Zeberka a kogo nosisz pod serduszkiem ...coreczke czy synka ???

edyta tak szczerze,to juz sama nie wiem..ale ponad rok napewno..jak dol dopadal to robilam przerwe,potem znowu zaczynalismy..teraz juz odpuscilam,znaczy nie nakrecam sie za bardzo,staram sie nie fiksowac,co bym nie zwariowala do reszty :zawstydzona/y:
najgorzej boli mnie to,ze z nasza dwojeczka poszlo szybko,a teraz...nie wiem co jest grane,niby zdrowa,plodna a kurcze nie udaje sie :-( i ciagle ten sam placz...wredna @..zamiast 2kreseczek...

Madalen mialam podobnie z dwojeczka poszlo latwo a o Natanka staralismy sie 2 lata z tym ze dwoch starszych synkow mam z pierwszym mezem :dry: i juz myslelismy ze cos z Tomem jest nie tak bo jednak 2 lata staran to dlugo,ale jak juz odpusilismy okazalo sie ze jestem w ciazy i chyba takie lightowe podejscie jest najlepszym rozwiazniem ;-)

Edyta tez wychodze z tego zalozenia,tak bylo w przypadku naszej dwojeczki..zadnego spinania,liczenia,mierzenia i bach,udalo sie..a teraz..:-(:wściekła/y:
musze was poczytac,aby lepiej poznac.u mnie juz wszyscy spia,a ja taki nocny marek..ta godzina dla mnie za wczesna,aby isc spac

ufff,przeczytalam wszystko :-)
z ta parka to nam sie udalo,bo dla nas zawsze bylo bez znaczenia,czy chlopiec czy dziewczynka,wazne aby bylo cale i zdrowe..chociaz maz gdzies tam w srodeczku marzyl o synku..takie meskie podejscie,dom zbudowac,drzewo posadzic i syna zmajstrowac :-D ..no i udalo sie za drugim razem..,ale nigdy nie planowlam plci dziecka,szlismy na zywiol..i teraz tez jest mi obojetne..ale przyznam,ze chcialabym druga coreczke..a moje smyki chca abym miala blizniaki :szok:..chlopca i dziewczynke ;-)ja jakos tego nie widze :no:..ale jak beda,to plakac nie bede,ale fakt..lekko nie bedzie,z racji ze mieszkamy za granica i nie mam tutaj nikogo do pomocy..
dobra kochane,ja sie zegnam na dzisiaj,bede jutro jak smyki odstawie do szkoly :tak:
dobranoc :blink:

Madalen ja tez nie mieszkam w Pl wiec gdyby nam przytrafily sie blizniaki to tez nie mialabym nikogo do pomocy ;-)

Dobranoc kochane do jutra tzn do dzis :-p

Witam nowa mamusie..

Przestajemy narazie sie starac bo nie damy rady finansowo, pracuje tylko R ostatnio wypłaty dostał 1500zł z czego 598zl poszlo na przedszkole a drugie 400cos musimy zaplacic za rate:( dobrze ze mieszkamy z dziadkiem R i nie chce od nas pieniedzy za opłaty.. Mamy jeszcze troche oszczednosci ale to wiadomo raz dwa sie rozpłynie..

reklama
witam ciesze się że się rozpisałyście a ja marze o synku o moim Gabrielu nie wiem ale od kilku lat ustaliliśmy z mężem że jak bedziemy mieli synka to bedzie Gabriel

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry