witam w piekny deszczowy i wietrzny dzionek
z aoknem jest tak ciemno,ze jak szlismy do szkoly,to dzieci sie pytaly,czemu ich w nocy do szkoly prowadze 

MeKlaudia polskie realia
,ludzie chca dzieci,a fundusze na to nie pozwalaja 
,przykre to..zycze aby szybko wasze finanse poprawily sie,abyscie mogli rozpoczac staranka o kolejnego maluszka ;-)
trzymam &&&,aby szybko udalo sie kazdej zafasolkowac i miala swojego upragnionego synka,albo swoja upragniona coreczke
;-)
a dla wszystkich Aniolkow zapalam swiatelko (*)..doczytalam wczoraj,ze i na tym watku sa aniolkowe mamusie :-
-(
edyta widze,ze jestes lepsza ode mnei z tym siedzeniem do pozna
..
ja juz wczoraj szlam spac,ale i tak nie moglam zasnac..przez te wolne dni wszystko mi sie poprzestawialo .dobrze,ze od wczoraj smyki chodza do szkoly,to mam nadzieje,ze za niedlugo wszystko wroci do normy ;-)
z aoknem jest tak ciemno,ze jak szlismy do szkoly,to dzieci sie pytaly,czemu ich w nocy do szkoly prowadze 

MeKlaudia polskie realia
,ludzie chca dzieci,a fundusze na to nie pozwalaja 
,przykre to..zycze aby szybko wasze finanse poprawily sie,abyscie mogli rozpoczac staranka o kolejnego maluszka ;-)trzymam &&&,aby szybko udalo sie kazdej zafasolkowac i miala swojego upragnionego synka,albo swoja upragniona coreczke
;-)a dla wszystkich Aniolkow zapalam swiatelko (*)..doczytalam wczoraj,ze i na tym watku sa aniolkowe mamusie :-
edyta widze,ze jestes lepsza ode mnei z tym siedzeniem do pozna
..ja juz wczoraj szlam spac,ale i tak nie moglam zasnac..przez te wolne dni wszystko mi sie poprzestawialo .dobrze,ze od wczoraj smyki chodza do szkoly,to mam nadzieje,ze za niedlugo wszystko wroci do normy ;-)