reklama

Mama po raz 3 ...:)

Madlen u mnie kluby zaczynaja sie 20tego beda siedziec do 17tej w szkole,a ja bede szla to chlopcowto musze zaciagnac folie na wozek aby malego mi z wozka nie wywialo :szok:

A znajomymi to ja sie juz nie przejmuje wiem po co im bylismy potrzebni,wyszlo szydeleczko z woreczka :-D

reklama
zeberka gratuluje maluszka w brzuszku !!! i zycze duzo sily i cierpliwosci..a pogoda jest wszedzie beznadziejna...gdzie ta zima ??
moje najdluzej sa w szkole do 14.45 jak maja klub to godzine dluzej,a w piatek cala szkola konczy o 13.55

hormony szaleją mąż mnie denerwuje, dzieciaki na nerwach grają, pogoda dobija i jeszcze telewizor zepsół się na amen i trzeba nowy kupić a kasy brak :sorry: a mój dzidziolec to najprawdopodobniej syn:-)

Znam to z praktyki,nerwy,hormonki,brak na wszystko czasu...jeszcze troszke i po porodzie hormonki wroca do normy ;-)
To gratuluje syneczka,macie juz dla niego imie ?

Madlen moich chlopcy wychodza ze szkoly o 15:20

asia mój szwagier ostro polował na syna i jak do tej pory zmajstrował 4 córki :-D w wieku 10, 9 ,2 i 1 i powiedział że "na razie instrument odwiesza na strychu ale że jeszcze po niego wróci":-D madlen i wróbelki witajcie:tak: wróbelki mi się wydaje że ty już decyzje o posiadaniu trzeciego dziecka podjęłaś tylko wahasz się ze względu na męża;-) u mnie to ja się wahałam i w końcu zmiękłam:-D my płci nie planowaliśmy ani razu a zawsze od początku czułam co będzie i zawsze jedno imię było wybrane- teraz stawiamy na Sławka:rofl2: martika gratuluję wygranej- to na pewno dobry znak:tak: monico a na kiedy ty masz termin? wyprawka gotowa? bo ja już bym zaczęła pudła z ubraniami przeglądać ale chcemy jeszcze malować sypialnię więc się powstrzymuję...ale tak mnie już korci:-)

Ostatnia edycja:
Dzieńdoberek,
wróciłam po przerwie hmmm chyba ze dwa tygodnie przeleciało. Pierwsze pytanie brzmi były jakieś cudne wieści? miała któraś z nas pozytywny test ciążowy na święta?
Ja niestety miałam ale trzy negatywne i krwawiący torbiel za który miałam się zabrać jeszcze w tym miesiącu ale zalało mnie okresisko i muszę czekać do pierwszego dnia kolejnego cyklu choć jest tego dobra strona mianowicie mam ostatnią szansę by przed leczeniem zaciążyć. W głębi serca mam nadzieję że styczeń wszystko naprawi.

witam co do staranek na dziewczynke u mnie jest coś takiego że mam 3 siostry a zadnego brata lekarz mojej mamie powiedział że ona nie może mieć z moim ojcem chłopca coś tam nie tak z krią mają a ja tak pragne synka

reklama
martika witam cie :-)..
no oby ta karuzela byla dobrym znakiem ;-),moj mi jakis czas temu kupil zabawke taka co sie do wozka zawiesza,pytalam po co to ,a on mi,przyda sie ;-) no i tak czeka na dzieciatko.
a kochana,powiedz mi czy ty mialas w ciazy przeciwciala ?,bo u mnie pomimo tego,ze po 1szym porodzie szybko pepowine przecieli,dostalam zastrzyk w dupsko z immunoglobuliny,to w 2giej ciazy stwierdzono przeciwciala..:-( teraz tez sie tego boje,ale kiedys moj dobry znajomy,ktory konczyl medycyne uspokoil mnie,ze jak bede kiedys planowala kolejne dziecko,powinnam odczekac pelne 4lata od porodu,wtedy powinno wszystko wrocic do normy,jakby to byla 1sza ciaza,a przy 1szej rzadko kiedy sie ujawniaja przeciwciala..4l.juz minelo,a nawet wiecej,wiec jestem dobrej mysli ;-)
Tak w ciaży z LIvia miałam przeciwciała, bo byłam po poronieniu i sama musialam przypilnować, bym dostała przeciwciała po nim i potem w jakies 2 miesiace po stracie, zaszlam w ciaze z livia i na poczatku pokazalo przeciwciala, ale nic sie zlego ni dzialo...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry