reklama

Mama po raz 3 ...:)

martika dzieki :*,a jakie dostalas przeciwciala po poronieniu,bo cos nie kumama..:sorry:
kroliczek witaj :-)
syneczki :-),&&& aby szybko udalo sie zajsc w ciaze ;-) i swiatelko dla twojego Gracjanka (*)..:-(
moja mama ma 4dziewczyny,chcieli chlopca ale nie wyszlo..asia moze cos faktycznie jest w tym,co mowisz :confused:

reklama
Kroliczek witamy co do bycia w ciazy ja uwielbialam w niej byc,to taki cudowny czas,no i ruchy dziecka bezcenne :tak:

Syneczki sporo Cie nie bylo,ale i sporo sie u Ciebie dzialo ale ciesze sie ze jest juz dobrze ;-)

Ostatnia edycja:
martika dzieki :*,a jakie dostalas przeciwciala po poronieniu,bo cos nie kumama..:sorry:
kroliczek witaj :-)
syneczki :-),&&& aby szybko udalo sie zajsc w ciaze ;-) i swiatelko dla twojego Gracjanka (*)..:-(
moja mama ma 4dziewczyny,chcieli chlopca ale nie wyszlo..asia moze cos faktycznie jest w tym,co mowisz :confused:
to samo co po porodzie kiedy zainstnieje konflikt, immunoglobine anty D :)

dopiero teraz moge poklikac,bo moj maz jak wroci z pracy to lowi ryby na NK :angry:
Edyta a celujecie w dziewczynke ??
Martika no ja dostalam zastrzyk tylko po 1szym porodzie,core urodzilam w pon.a we wtorek rano dostalam,ale po drugim porodzie juz mi nie dali,bo niby sie nie kwalifikuje,bo byly przeciwciala,wiec jak urodzilam synka to nic nie dostalam..nie wiem czy to dobrze,czy zle..i badz tu madra ..

wczoraj ostatnia,a dzisiaj pierwsza :-D
dzien dobry :-)
za pol godziny budze smyki do szkoly,a tak slodko spia..ale jak mus to mus,dobrze ze dzisiaj piatek ,to sobie jutro dzieciaczki pospia ;-)mnie pozniej czekaja zakupy i wpadlam na pomysl,ze mieszkanko ogarne,takze bede dopiero popoludniu,bo jak wlacze komp,to sie znowu wciagne i nic nie zrobie.
milego dnia ;-)

dopiero teraz moge poklikac,bo moj maz jak wroci z pracy to lowi ryby na NK :angry:
Edyta a celujecie w dziewczynke ??
Martika no ja dostalam zastrzyk tylko po 1szym porodzie,core urodzilam w pon.a we wtorek rano dostalam,ale po drugim porodzie juz mi nie dali,bo niby sie nie kwalifikuje,bo byly przeciwciala,wiec jak urodzilam synka to nic nie dostalam..nie wiem czy to dobrze,czy zle..i badz tu madra ..
Jeżeli syn ma czynnik krwi taki jak Ty czyli RH minus, to nie ma potrzeby podawania immunoglobiny anty D, podają ją tylko w momencie kiedy zachodzi konflikt czyli dziecko ma czynnnik krwi RH plus :) no i powinno sie go dostac po poronieniu....

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry