reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
Wiem ze jest ciezko na tych terenach. moja polowa znajomych albo sie wyprowadzila do wiekszych miast albo wyjechala zagranice..a ci co zostali no coż..:dry::eek: szok i zalamanie bierze..
choc nie powiem jest tam pieknie.. i lubie odpoczywac w Lidzbarku.. z racji braku zasiegu:-p.

Jeżeli syn ma czynnik krwi taki jak Ty czyli RH minus, to nie ma potrzeby podawania immunoglobiny anty D, podają ją tylko w momencie kiedy zachodzi konflikt czyli dziecko ma czynnnik krwi RH plus :) no i powinno sie go dostac po poronieniu....

kochana wytlumacz mi to wszystko,jak blondynce,bo ja juz nic nie wiem..u mnie wyglada tak :,ja mam grupe B-,maz ma A+..,wiec jest niezgodnosc,w 1szej ciazy nie stwierdzono przeciwcial,a robione mialam dosyc czesto i po tym porodzie dostalam zastrzyk,a w drugiej juz na samym poczatku w 1szych badaniach stwierdzono u mnie,wiec po porodzie niczego mi nie dali..a jak pytalam o ten zastrzyk,to uslyszalam,ze nie kwalifikuje sie juz do niego i nie ma potrzeby mi podawac,bo w ciazy byly przeciwciala...,jak badali mlodemu grupe krwi zaraz po urodzeniu,to mial meza,czyli A+

maja starsza córcia urodziła się 10 maja a młodsza 19 pażdziernika śmiejemy się z mężem ze dzieci w dacie mają nasza date urodzenia
Amelia 10.05 - Ja 26.05
Vanessa 19.10 - mąż 19.01

reklama
Czesc

Wpadlam zyczyc milego dnia,bede dzisiaj mniej obecna ale oczywiscie bede czytac,musze ogarnac domek,zrobic surowke do obiadku,obrac ziemniaczki i jeszcze pozniej kolezanka przyjedzie na kawe a ja nie mam nic do niej wiec do sklepu musze sie wybrac...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry