Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

,jedyne wsparcie jakie mialam to polozna,mialam dwie,bo akurat trafilam na zmaine,ale byly spoko babki..;-)
ale mialam cesarke,nisko lozysko na przedniej scianie i wszystko bylo dobrze do momentu wyjecia lozyska,moje wroslo w sciane i jak je wyjmowali przecieli mi tetnice ktora musieli 2 razy szyc bo sie rozwiazala,czulam jak mdleje z utraty krwi,maz widzial wszystko w lampach,kilka serwet bylo nasaczonych krwia a krew tryskala jakby ktos kranik odkrecil
na szczescie dostalam duzo plynow i bylam podlaczona pod maszyne odzyskujaca krew tzw. Cell Saver CBMC :: Bloodless Cardiac Surgery: 'What is a Perfusionist, What is His Role in Bloodless Medicine?'
,a ty wszystkie dzieci rodzilas w uk ?,cale szczescie,ze tutaj lekarze nie biora lapowek ;-)

,raz bylismy umowieni ze znajomymi,miala byc mala imprezka,kupilismy alkohol,napoje,wysprzatalam mieszkanko,narobilam jedzenia,a oni na 2godz.przed przyjsciem zadzwonili,ze nie moga przyjsc 
,nawet ich przepraszam mnie nie uspokoilo !!!