reklama

Mama po raz 3 ...:)

No tak u Was wszystko zielone nawet i Wyspa :-D

Z mielonym mialam podobne przejscia,sporo przypraw i tak byly problemy aby do smaku je przyprawic,jak robie mielone to mieszam Beef z Pork lub z Lamb i nie jest najgorzej :laugh2:

reklama
moj teraz ustawia nowy stolik pod tv ,to moge siedziec na BB :-D achhh ten nalog :-D
a macie polska telewizje czy angielska ?,my mamy tylko ta druga
przed chwila skoczylo mi ciesnienie..tak sie wkurzylam,ze az mnie glowa rozbolala...ale o tym to moze jutro jak juz :ninja2: bedzie dzialala.;-)
a wogole to mam 30dc i na razie cisza..,nawet brzuch nie boli..ale jeszcze @ moze nadejsc,niestety :-(

Madlen a jaki stoliczek sobie montujecie ? moj ostanio powiesil tv na scianie bo jak lecialy reklamy to maly podchodzil do tv a ze mam 42cal to balam sie ze oczka popsuje ... ja mam PL tv,bo jak mialam angielska to myslalam ze oszaleje nie bylo nic ciekawego :no:

Jak u Ciebie 30dc to moze cos sie wyklaruje :-D a ilo dniowe masz cykle ?

Mam nadzieje ze juz jutro bedzie wateczek dzialal wiec opiszec co sie stalo ...

edyta ja mam dlugie cykle 32-35,wiec jeszcze czekam..ale brzuch juz nie boli,ale i objawowo brak
znajomi nam dali taki ciemny szary z szyba i w srodku polki,a na sciane nie moge powiesic bo mamy maly living..jest przedzielony na 2 pokoje living i osobno jadalnia..mam nadzieje,ze na jesien jak skonczy nam sie umowa,zmienimy mieszkanko,bo te mialo byc tylko na chwile a juz 4rok leci :-D

A to wszedzie takie male saloniki robia,i nie wiem dlaczego...w sumie im wiekszy tym lepszy ,ja mieszkam w bloku i salon mam ogromny ale to tutaj jest raczej rzadkie,akurat sie nam trafilo :tak:A Wy pewnie mieszkacie w domku ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry