reklama

Mama po raz 3 ...:)

ja duzo o tym czytalam stad moja teoretyczna wiedza, no i dzieki temu moglam bez problemow zajsc w drugia ciaze, bo lekarz po poronieniu wogole zapomnial mi podac immunoglobine anty D, bo ja w swoje urodziny bylam na usg bily dwa serduszka, a dzien po bylo juz po wszystkim... no i z tego wszystkiego bylam smutna, zla na lekarza i wogole, ze sama na wizycie tez nie spytalam o te przeciwciala, wiec potem jak w domu mi sie o konflikcie przypomnialo to pojechalam do szpitala, ci mnie wyslali na dyzur do gin i dostalam, ale to denerwujace, ze kbieta czesto musi takich spraw pilnowac... przeciez ja nie lekarz :/ a u ciebie madlen to juz wogole ci lekarze poglupieli po pierwszym porodzie... dobrze, ze wszystko jest ok :)

reklama
ja dzisiaj spalam do 11 :szok::szok::szok:,maz wstal rano,chwile po nim dzieciaki i wszyscy byli na dole,mialam cisze to spalam,a teraz czuje sie zle,boli mnie glowa,jestem zakrecona,napuchnieta..nie lubie tak dlugo spac..:wściekła/y:
i caly dzien bede miala zrypany
Martika ja tez sporo o tym czytalam w necie,ale to dopiero po urodzeniu moich dzieci,bo wczesniej kompa nie mialam :zawstydzona/y:..ale wszedzie jest napisane to samo..teoretycznie przy drugim porodzie nie powinien wystapic konflikt,bo po 1szym byl zastrzyk-moja gin tez sie zdziwila..,a jednak..ktos popelnil blad..mam tylko nadzieje,ze tym razem wsio bedzie dobrze ;-)
milej niedzieli :-)
asia wejdz na swoj profil i tam masz swoje grupy ;-)

Edyta to ladnie sasiedzi wczoraj imprezowali :szok:,na mojej ulicy spokoj,czasami sasiedzi obok maja imprezke,ale bez muzyki,tylko slychac jak siedza i gadaja..ale nam to nie przeszkadza,gorzej to oni maja czasami z naszymi dziecmi,takze te ich imprezki to jest pikus..moje diably od rana do nocy sa w ruchu,lataja po schodach,skacza po lozkach i czasami sa tak glosne,ze juz ja nie daje rady,ale nikt nigdy nie powiedzial nam,ze sa glosne.;-)

Madle ale to byli sasiedzi ktorzy mieszkaja pietro nizej i z innej strony bloku :sorry: a caly blok chodzil,dobrzez ze maly ma dosc mocny sen bo inaczej nie wiem co by bylo ,a dzisiaj widzialam jak ta mlodziez zaopatrywala sie w napoje, chyba dzis ich suszyyyy :-D

Ostatnia edycja:
Edyta ,to niezle musieli imprezowac ,jak ich caly blok slyszal :szok:
lece do sklepu a potem biore sie za jakis obiad ,jak dopcham sie do kompa,to pozniej wlece
udanego niedzielnego popoludnia :-)

Ja dzisiaj na obiadek mam piersi z kurczaka z ziemiaczkami i salatke z pomidorow ...

U nas zaczelo sie chmurzyc i chyba bedzie jak ja kocham taka wyspiarska pogode :zawstydzona/y:

reklama
Edyta nie tylko uciebie taka wyspiarska pogoda:) u mnie tez pada
:crazy:.
a ja juz myslalam ze tylko moje dzieci takie glosne są..
Na szczescie mieszkam na wsi i sąsiadom to nie przeszkadza:-D.
tylko ja mam juz czasem dosc ich skakania..i biegania
Wczoraj sie tak ganiali ze mlody sie potknął zlapal zająca i wyrżnał glowa w sciane robiac sobie wielkiego guza:szok: a ja tyle razy mowie nie biegac :angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry