reklama

Mama po raz 3 ...:)

Kroliczek za dziecmi nie nadazysz ,ja szczegolnie starszakom zwracam uwage ale jak grochem o sciane :-D Natan nalezy do spokojnych dzieci,lubi ksiazki,muzyke i zabawki grajace...lubi tez skakac na lozku,robic fikolki i podskakiwac na podlodze :-p

Ostatnia edycja:
reklama
a ja mam młodego raczej spokojnego tez ma swoje fizie no na razie próbuje co mu sie uda :-D
ale za to starszy OMG wyprowadza nie z równowagi :angry:
edyta a co robia np.teraz twoje chłopaki nie okupuja kompa ???

Tusia ja chlopakom nie pozwalam siedziec na kompie ,chociaz czasami robie wyjatki... np,graja w gry na NK lub Gry.pl ale mam ich ciagle pod kontrola ,aby nie wchodzili na nieodpowiednie stronki,znajomy zainstalowal mi tzw siec domowa czy jakos tak i dostaje maila z info o tym na co wchodzili :tak:maga uzywag go w celu edukacyjnym ale ja decyduje kiedy moga wl kompa bo mam zainstalowane haslo,bo maja go w pokoju a wiadomo ze gdyby tego nie bylo to pewnie wchodziliby rano albo wieczorami:-p

Moze jestem troche przewrazliwiona na tym punkcie ale uwazam ze za moich czasow komp nie byl nam do niczego potrzebny,wiec oni tez nie musza spedzac przed nim czasu :-D

Edyta nie tylko uciebie taka wyspiarska pogoda:) u mnie tez pada
:crazy:.
a ja juz myslalam ze tylko moje dzieci takie glosne są..
Na szczescie mieszkam na wsi i sąsiadom to nie przeszkadza:-D.
tylko ja mam juz czasem dosc ich skakania..i biegania
Wczoraj sie tak ganiali ze mlody sie potknął zlapal zająca i wyrżnał glowa w sciane robiac sobie wielkiego guza:szok: a ja tyle razy mowie nie biegac :angry:
skad ja to znam, moje tez biegaja, szaleja i takie sa glosne czasami ,ze az doslownie uszy bola...
a dzis mala sobie zeba wybila :/ bo skakala i o szafke uderzyla twarza... :/

Martika o kurcze ale to caly jej wypadl czy sie tylko ukruszyl ?
Biedna niunia pewnie bardzo plakala ...tak mi szkoda takich dzieciaczkow bo przeciez sa za male aby takie rzeczy przewidziec :zawstydzona/y:

reklama
kroliczek jak widzisz nie tylko twoje dzieciaczki sa tak ruchliwe i halasliwe :-D
martika co z tym zebem ?,poszedl caly czy tylko kawalek ?
edyta moje siadaja do kompa w weekend,ale nie caly a w tygodniu to sporadycznie,jak maja mniej lekcji.ja tez mam wszystko pod kontrola,bo nigdy niewiadomo,co dzieciakom przyjdzie do glowy :tak:u mnie graja w gry na wp albo na angielskich stronach,ale podobne do tych z wp.,czasami jakies bajki ogladaja ale mam nad wszystkim kontrole ;-)
i tez czesto gramy w gry planszowe,a na gwiazdke kupilismy pilkarzyki ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry