no 2 zeby w sumie poszly, do polowy, bo jeden juz jej wyszedl z dziurka mala i sam sie rozkruszyl, no ale co sie dziwic jak ma slabe zeby przez debilizm pewego pediatry, ktory ma typowo polskie nazwisko i korzenie, ale awersje do polakow... bo mala karmilam piersia szybko rosla i wogole, i jak miala 2 miesiace to lekarz mi zaczal wmawiac, ze to moja wina, ze ma krzywa glowke i wogole, ze mam ja ukladac raz glowa w jedna strone raz w druga, no ale nie pomagalo bo to nie bylo to bylismy potem w polsce i okazalo sie, ze mala ma zaawansowana krzywice i oprocz ciemiaczek miala w glowie dodatkowa dziure wielkosci 5 zl :/ masakra, jak sie dowiedzialam to najpierw mowie pan zartuje prawda, potem plakac mi sie chcialo i wogole... no i od tego jej sie zawiazki zebow odwapnily, bo wiadomo dziecko roslo skads potrzebowalo wiecej wapna, naszczescie wapno plus wiecej witaminy d, sprawilo ,ze szybko dziura zniknela i wszystko wrocilo do normy, tylko slabe zabki ma, no ale to mleczaki, wiec pol biedy...
heksa77 ja urodzilam obie corki w Niemczech i mam gg

napisze ci na priv