reklama

Mama po raz 3 ...:)

jak ja lubie poniedzialki cisza i spokoj w domu:-D Starszy w przedszkolu
a mlodszy z tatą pojechał:-).
Mlodemu naszczescie nic sie nie stalo ma tylko starte czolo ale siniaka i guza brak.
No niestety nad malymi dziecmi czasem sie nie zapanuje.. zwlaszcza jak są ruchliwe..

reklama
U mnie dzisiaj tez jest spokojnie ,bo dzieci w szkole ,maz w domku wiec duzo nie bede pisac...ale zagladac bede ,bo to jednak uzaleznienie :-D

Chcemy pojezdzic po sklepach i musze jeszcze umyc glowe i sie uczesac ,ale zrobie to jak wypije kawe :tak:

witam :-)
dzieci w szkole,a tak mi rano cisnienie podniosly,ze z tego wszystkiego zapomnialam klucza od domu :wściekła/y:,przypomnialam sobie o nim w drodze powrotnej,a drzwi zatrzaskowe :wściekła/y:modlilam sie tylko,aby agencja miala zapasowy,bo jak nie to musialabym zasuwac do mojego do pracy,a to kawalek jest..dobrze,ze chociaz mialam na bilet,bo zostala mi reszta jak placilam za obaid i snaks..ale na szczescie w agencji mieli klucz,pozyczyli i i moglam wejsc ,ufff ;-) juz teraz wlozylam do kurtki,aby nie zapomniec jak bede po nich szla :-D

Madlen kobietko to ze sie zalatwila nie ma co ...:-D dobrze ze mieli klucz :tak:

Maz wypelnia timesheet-a a ja na chwile zagladam,za chwile jedziemy do Ikei,Homebase,Wicka i B&Q poogladac kafelki i meble kuchenne,ciekawa jestem czy beda mieli cos ladnego ,jak wroce to napisze czy zdecydowalismy sie na cos :tak:

Milego dnia

Witam dziewczyny po długiej nieobecności..
Przenosiliśmy internet z jednej do drugiej sieci i miało się to odbyć płynnie....
a tak "płynnie" to się udało zrobić, że byłam dwa tygodnie bez netu :wściekła/y:

już jestem, cieszę się moim internecikiem :-D ale muszę nadrobić zaległości w czytaniu :-p

pozdrawiam

Martika czy masz moze skype lub gg?
Tak pytam, bo chcialam Cie o pare rzeczy zapytac dotyczacych Twojego miejsca zamieszkania :)
Urodzilas dzieci w Polsce czy w DE?

Ostatnia edycja:
martika mam nadzieję że to był ząb mleczny:szok: syn od szwagierki jak miał 2 lata tok skakał w łóżeczku że wybił sobie 4 górne zęby na raz:szok: to dopiero buło płaczu a jakie miał problemy z gryzieniem jedzenia i mówieniem:szok: a ja już po wizycie-mały szalał na całego aż głowica od usg podskakiwała
laugh.gif
uśmiałyśmy się z ginką
laugh.gif
mały nareszcie odwrócił się głową na dół-najprawdopodobniej dziś w nocy bo buszował tak że szok
shocked.gif
aż cały brzuch mnie bolał i jak się rozciągał
shocked.gif
spać się nie dało
laugh.gif
szyjka długa i zamknięta
biggrin.gif
i dostałam magnez na kurcze nóg heksa i wiktoria dobrze że już jesteście;-) a żeby syn kuzynki nie był samotny to 2 stycznia żona kuzyna od męża urodziła Marysię :-) oj sypią się u nas w tym roku dzieci:-)

Ostatnia edycja:
Witam się po długim weekendzie. Nawet nie wiem kiedy minął. Wybaczcie ale nie jestem w stanie Was nadrobić. Obiecuję od teraz poprawę :tak:

U nas pogoda w kratkę raz deszcze za chwilę śnieg po to by został zmyty kolejnym deszczem. Ta jakoś niewyraźna ta pogoda do tego człowiek zmęczony, zapewne ciśnienie niskie co powoduje że ledwo nogi wlokę coś czuję że przyjdzie 22 a mama bezsilnie pójdzie spać :zawstydzona/y:

zagladam ,ale weny brak :no:
edyta jak zakupy,wybraliscie cos ?
syneczki ta pogoda wszedzie taka pokrecona,niby zima,a u nas dzisiaj wiosennie :szok:
zeberka ale u was dzieci sie rodzi i fajnie,male dzieci wnosza do domu radosc :-)

no 2 zeby w sumie poszly, do polowy, bo jeden juz jej wyszedl z dziurka mala i sam sie rozkruszyl, no ale co sie dziwic jak ma slabe zeby przez debilizm pewego pediatry, ktory ma typowo polskie nazwisko i korzenie, ale awersje do polakow... bo mala karmilam piersia szybko rosla i wogole, i jak miala 2 miesiace to lekarz mi zaczal wmawiac, ze to moja wina, ze ma krzywa glowke i wogole, ze mam ja ukladac raz glowa w jedna strone raz w druga, no ale nie pomagalo bo to nie bylo to bylismy potem w polsce i okazalo sie, ze mala ma zaawansowana krzywice i oprocz ciemiaczek miala w glowie dodatkowa dziure wielkosci 5 zl :/ masakra, jak sie dowiedzialam to najpierw mowie pan zartuje prawda, potem plakac mi sie chcialo i wogole... no i od tego jej sie zawiazki zebow odwapnily, bo wiadomo dziecko roslo skads potrzebowalo wiecej wapna, naszczescie wapno plus wiecej witaminy d, sprawilo ,ze szybko dziura zniknela i wszystko wrocilo do normy, tylko slabe zabki ma, no ale to mleczaki, wiec pol biedy...
heksa77 ja urodzilam obie corki w Niemczech i mam gg ;) napisze ci na priv :)

reklama
Martyna dziekuje za gg :happy:

jestes zadowolona z opieki w ciazy i podczas porodu w Niemczech? podobno bardzo dobrze sie tam opiekuja ciezarnymi i rodzacymi... jesli tak to super :tak:

Chociaz jak czytam o tym lekarzu, co zawalil w sprawie krzywicy to :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
...szkoda ulamanych zabkow....
ale trzeba byc dobrej mysli, urosna nastepne, piekne,silne, zdrowe! :tak:

Madlen masz racje, malutkei dzieciaczki wnosza do domu wiele radosci...
Oj i sie romarzylam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry