reklama

Mama po raz 3 ...:)

Heksa dziekuje buzka :**

A bralas pigulki anty ? moze one rozlegulowaly Ci cykl ? ja tez jakis czas mialam mega nieregularne czasami trwaly 30 a innym razem 45 dni ale juz wrocily mi cykle do normy :tak:

reklama
My dostalismy Skierownie do do kardiologa dzieciecego. Który po zrobieniu Usg i ekg powiedzial co i jak.
Tak wiec Szmer ktory utworzyl sie u syna jest naszczescie nie zabiegowy.. Ma tzw Strune ktorą krew wprowadza w drgania. Najbardziej ją słychac jak jest chory lub przeziembiony. poprostu bedzie z tym zył. co dwa lata wizyty u kardiologa.

ponoc te szmery są tez wynikiem anemii u dziecka tzn krew wtedy jest zadsza i dla tego slychac te szmery

Martika najlepiej bylo by gdybys skontaktowala sie z kardiologiem dzieciecym bo temu pediatrze bym nie wierzyla:no:
ja czasami pisze skrotami, tak jakby kazdy wiedzial o co mi chodzi ;) taka moja wada, moj maz sie oto wscieka :) no my tez po tym jak sie lekarzowi przypomnialo o tym ze slyszal szmery bylismy w szpitalu u kardiologa dzieciecego na usg serca nie wyszly zadne widocznie nieprawidlowosci i powiedzial, ze u dzieci tak moze sie zdarzyc kiedy sa narazone na stres itp. a jak jej to nie przjedzie to dopiero jak bedzie starsza to wtedy trzeba sie niepokoic...

Edyta u mnie wlasnie mala dostawala i wtamine D i k i mimo to miala krzywice z niedoboru wapnia, bo to co dostawala z mlekiem, to bylo za malo... tak mi to ordynator pediatry, znajmoy rodziny w polsce tlumaczyl, wlasnie on ja zbadal i to wybadal ;) ciesze sie, że wszystko u ciebie po scanie ok :) powodzenia wiec zycze

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny tak mnie czas goni ze nie mam kiedy zaglądnąć :zawstydzona/y:.Tabletki odstawiłam ale męża nie mam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D bedzię dopiero za 3 miesiące:-( ale to prawie bo przerwa będzie.
Ale mam pytanie do tych dziewczyn które brały tabletki i odstawiły .Czy po odstawieniu występowało u was krwawienie ????:szok: bo u mnie jest nie duże ale jest.

ja sie tylko witam i uciekam,zajrze pozniej :sorry2:
zaspalismy dzisiaj do szkoly i jestem jakas taka rozbita..syn szedl do szkoly na luzaka,ale cora plakala...bo co ona powie panu..i w ogole ona nie lubi sie spozniac,u niej to wszystko musi byc poukladane..a ja nie wiem,jak to sie stalo,ze zegarek nie zadzwonil..
nadrobie was pozniej ;-)
milego dnia :-)
moj brat to wlasnie taki luzak, a ja znowu nie znosze sie spozniac... wole byc przed czasem niz sie spoznic, jak sie mialam spoznic jak bylam mala to plakalam, dla mnei to byl wstyd i wogole jakas porazka ;)

Cześć dziewczyny tak mnie czas goni ze nie mam kiedy zaglądnąć :zawstydzona/y:.Tabletki odstawiłam ale męża nie mam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D bedzię dopiero za 3 miesiące:-( ale to prawie bo przerwa będzie.
Ale mam pytanie do tych dziewczyn które brały tabletki i odstawiły .Czy po odstawieniu występowało u was krwawienie ????:szok: bo u mnie jest nie duże ale jest.

Wiktoria ja bralam tabletki dla karmiacych i po ich odstawieniu musialam chwile poczekac na krwawienie,ale wiem ze takie zjawisko jak Twoje to normalna sprawa w koncu to hormony i robia z czlowiekiem co chca :zawstydzona/y:

Edytko ja bralam tabletki ale daaawno temu... z 7,5 roku temu odstawilam.....
Wydaje mi sie, ze teraz to cos mi sie z hormonami pozajaczkowalo i musze zrobic badanka, bo skad takie skoki dlugosci od jednej @ do drugiej? :wściekła/y:

Wiktoria ja pamietam, ze mialam jakies plamienia w pierwszym miesiacu po odstawieniu tabletek... Po miesiacu sie unormowalo.... Nie martw sie na pewno to jest normalne..... oby szybko minely te plamienia

lepiej sie nawet nie przyznam... juz na pewno pora na mnie, zeby isc do lekarza...

Heksa ja niedawno robilam cytologie ale przyznam sie ze przed ostatnia robilam ponad 5 lat temu,bo balam sie :zawstydzona/y:

Umowilam sie wstepnie do kosmetyczki na czwartek,jesli maz bedzie wieczorkiem w domu to pojade ,a jak bedzie pracowal to niestety nie bede miala z kim dzieci zostawic...:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry