Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja czasami pisze skrotami, tak jakby kazdy wiedzial o co mi chodziMy dostalismy Skierownie do do kardiologa dzieciecego. Który po zrobieniu Usg i ekg powiedzial co i jak.
Tak wiec Szmer ktory utworzyl sie u syna jest naszczescie nie zabiegowy.. Ma tzw Strune ktorą krew wprowadza w drgania. Najbardziej ją słychac jak jest chory lub przeziembiony. poprostu bedzie z tym zył. co dwa lata wizyty u kardiologa.
ponoc te szmery są tez wynikiem anemii u dziecka tzn krew wtedy jest zadsza i dla tego slychac te szmery
Martika najlepiej bylo by gdybys skontaktowala sie z kardiologiem dzieciecym bo temu pediatrze bym nie wierzyla![]()
.Tabletki odstawiłam ale męża nie mam 

bedzię dopiero za 3 miesiące:-( ale to prawie bo przerwa będzie.
bo u mnie jest nie duże ale jest.moj brat to wlasnie taki luzak, a ja znowu nie znosze sie spozniac... wole byc przed czasem niz sie spoznic, jak sie mialam spoznic jak bylam mala to plakalam, dla mnei to byl wstyd i wogole jakas porazkaja sie tylko witam i uciekam,zajrze pozniej
zaspalismy dzisiaj do szkoly i jestem jakas taka rozbita..syn szedl do szkoly na luzaka,ale cora plakala...bo co ona powie panu..i w ogole ona nie lubi sie spozniac,u niej to wszystko musi byc poukladane..a ja nie wiem,jak to sie stalo,ze zegarek nie zadzwonil..
nadrobie was pozniej ;-)
milego dnia :-)
Cześć dziewczyny tak mnie czas goni ze nie mam kiedy zaglądnąć.Tabletki odstawiłam ale męża nie mam
bedzię dopiero za 3 miesiące:-( ale to prawie bo przerwa będzie.
Ale mam pytanie do tych dziewczyn które brały tabletki i odstawiły .Czy po odstawieniu występowało u was krwawienie ????bo u mnie jest nie duże ale jest.