reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
Witam się popijając kawkę

Pojeździłam od rana po urzędach, pozałatwiałam różne sprawy w skarbówce i w urzędzie pracy i w banku itp...
Teraz kawka, szybkie sprzątanko, obiadek naszykowac i biegiem po dzieciaki do przedszkola i do szkoły...
Starszy ma dzis zajęcia na basenie, jest ich tam w grupie 10 maluchów, z czego 9 coraz lepiej pływa, nurkuje i w ogóle super się czuje w wodzie, a moje dziecię owszem, super się czuej w wodzie, ale... nei zanurzy za nic w świecie głowy

Wybrałam się z dzieciakami w sobotę na basen do sklepiku i pokupiłam im okularki do pływania (sobie też ), mam nadzieję, ze to coś pomoże...
Tak bym chciała, żeby się przełamał i dał przekonać, że zanurzanie głowy to nic strasznego...
Dzisiaj będzie pierwsza próba w okularkach, trzymajcie kciuki!
Pogadam z ratownikiem, żeby spróbował delikatnie go nakłonić do tego...

Hej

Ja dzisiaj zabiegana jestem

Heksa dobry pomysl z okularkami,bo maly moze boi sie ze do oczu mu woda naleci a jak sie przekona i zobaczy ze nic mu tam nie naleci to bedzie chcial glowe zamoczyc,moze najpierw sprobuj zastosowac okulary podczas kapieli ? pkarzesz co i jak i moze wtedy sie przelamie ...ja z moimi tez chodze na basen u mnie to Kuba tak panikowal ale odkad zakupilismy okulary nie ma z nim najmiejszyh problemow a wrecz chetnie sie zanurza bo wszystko widzi co sie dzieje pod woda,jakas fascynacja czy co ?:laugh2:

Edyta masz racje z tymi okularkami!!!!!

Jaka jestem szczesliwa!
A jaka dumna!
Moj syn dzis pierwszy raz nurkowal i tak mu sie spodobalo, ze prawie spod powierzchni wody sie nie wynurzal :-D w pletwach przeplywal pod woda pol szerokosci basenu, tak mu sie spodobalo :tak:
...a ja dumna mamusia obserwowalam go zza szyby i po prostu serce mi sie radowalo..........
nawet nie przypuszczalam, ze dobrze dopasowane okuraki moga tyle zdzialac

Kuba tak panikowal ale odkad zakupilismy okulary nie ma z nim najmiejszyh problemow a wrecz chetnie sie zanurza bo wszystko widzi co sie dzieje pod woda,jakas fascynacja czy co ?:laugh2:

masz racje, to jest jakas fascynacja... pod woda tyle ciekawych rzeczy mozna sobie poobserwowac :)

Mowie Wam, jaka jestem dumna z dziecka!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Heksa no wiedzialam ze okularki zadzialaja :-D super ze masz tak madrego i zdolnego synka ... bo pod woda przeciez wszystko widac ,wiec nastepne lekcje napewno beda odbywac sie pod a nie nad woda ;-)

Madlen

mam dzis tyyyyle sprzątania........
ale tak strasznie mi się nie chce........ :zawstydzona/y:
nie wiem sama od czego zacząć, od prania, prasowania, gotowania czy odkurzania.......

skoro tak ciężko się zdecysować, to na razie piję kawusię razem z Wami

Ostatnia edycja:
reklama
heksa,roboty w domu to ja mam codziennie tyle,ze juz mam jej dosyc !!!! kurcze czysciej mialam jak dzieciaki byly male,bo gl.klocki i inne klamotki byly rozsypane,a teraz..normalnie kociol...tam gdzie sa to na syfia,maz z drugiej strony,a ja juz czasami mam tego dosyc :wściekła/y:
robota nie zajac,nie ucieknie..pijemy kawe a potem poudawamy chociaz ,ze sprzatamy :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry