Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tak naszczescie jest wszystko ok, ale to nie byl jeden przypadek z niedopatrzeniem ze strony lekarza, albo ignorancja bo jak miala livia 9 miesiecy, dostala nagle wysokiej goraczki 41 stopni, po podaniu leku przecigoraczkowej po 3 h znowu wysoka tepm poszlam do notabene polskiej lekarki stwierdzila ze to zabki, ja wiedzialam ze nie ale bylo jak zwykle ze panikuje , to potem poprosiam szwagierke by ze mna jechala do szpitala z mala, bo i tam tez lekarka stwierdzila ze panikuje, ze dziecku nic nie jest, ot tylko goraczka, a mala nie dala sie dotknac przewinac, na odczepnego dala test na mocz zebym w domu zrobila i jak wyjda takie kolory a nie inne to mam wrocic do szpitala no i test wyszedl zle, wrocilismy z mezem rano do szpitala i trafilismy na mlodego lekarza, chcial zrobic jej pobranie z pecherza, ale naszczescie zanim zdarzyl sie wkloc to sie wysikala, no i okazalo sie ze ma silne zapalenie nerek i zostalysmy w szpitalu, matko ja plakalam caly czas tym dzieckiem, bo sie wkluc nawet neonatolog nie mogl sie wkloc, i tak miala obie nozki, obie raczki poklote i glowke :/ a ze potem i ten z glowki wyszedl to po tyogdniu moglysmy isc do domu bo i tak mogla dostawac wtedy tylko leki doustnie, a ta mloda z izby przyjec codziennie przychodzila mnie przepraszac, ze mni tak potraktowala i wogole, ale co mi po jej przepraszam :/Martika oja pikole,nie ktorzy lekarze to wogole nie powinni ludzi leczyc
,a z corcia juz wsio jest OK ?,oby zeby stale byly mocniejsze,a mleczaki i tak wkoncu musza wypasc ;-)
i co z tymi szmerami? bo moja nadia tez ma i jestem ciekawa bo mi lekarz po usg powiedzial, ze nic nie widzi zlego, ale dopieor sprawa sie rozstrzygnie jak dorosnie :/ ten sam lekarz co malej krzywicy nie rozpoznal to rozpoznal u nadii szmery i zapomnial nam powiedziec przypomnialo mu sie pol roku pozniej przy kolejnej wizycie... dobrze, ze mu sie przypomnialo... (dlatego nigdy wiecej do niegoNie tylko w Niemczech są tacy lekarze ja po trzech latach dowiedzialam sie ze syn ma szmery na sercu Byscie widzieli nasze zdziwienie jak inny pediatra mowi czy wiecie panstwo ze syn ma szmery..Do piero pulmonolog powiedzial co robic by witamina D3 sie wchlaniala by podawac im tez wapno. że Obaj mają zespoł slabego wchlaniania wit D3

zaspalismy dzisiaj do szkoly i jestem jakas taka rozbita..syn szedl do szkoly na luzaka,ale cora plakala...bo co ona powie panu..i w ogole ona nie lubi sie spozniac,u niej to wszystko musi byc poukladane..a ja nie wiem,jak to sie stalo,ze zegarek nie zadzwonil...

i zadecydowalam nigdy wiecej nie bede stosowac pigulek anty 
A wiec wszystko jest w porzadku,nie mam torbieli,zrostow,ani zapalenia...to teraz czeka mnie badanie hormonow,ale powoli przemy do przodui zadecydowalam nigdy wiecej nie bede stosowac pigulek anty
![]()

zebym wreszcie sie zapisala do gina, bo odwlekam to w nieskonczonosc...