reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
teraz juz jest ich troche,do niedawna mialam 1kolo siebie..ale zamkneli go i mam troszke dalej,ale tragedii nie ma..tylko,ze ja za duzo nie kupuje w polskich sklepach,bo drogo :tak:,gl.kupuje wedline,dla dzieci teraz te mleka,mieso,przyprawy itp.

Ja przewaznie kupuje w Tesco ale wedlinke to w Pl sklepie bo anglicy nie maja wyboru,a pozatym mi ich wyroby nie smakuja :no: Ja to musze miec szyneczke z prawdziwego zdarzenia :-D a takie rzeczy jak chemia czy mleka to tylko w tesco,powiem Ci ze juz nawet Pl mleko mi nie smakuje bo jak je pije to mam wrazenie ze to woda :szok:

edytka ja tez gl.w tesco bo mam po drodze szkola-dom ,chemie kupuje w funciakach,chyba ze w tesco sa promocje :-D,dzisiaj jak maz tam zajdzie to juz mu powiedzialam,zeby mi kupil krem do rak norweska formula,bo jest po £2,a mam tak suche dlonie,ze az mi pekaja :zawstydzona/y:
a mleko to moje dzieciaki od poczatku pili tutejsze zielone w tesco i tylko to pija<obecnie zadnego,chyba sie przepili>,polskie w ogole im nie smakuje,szczegolnie corce,bo syn jeszcze pil,ale Martyna w ogole,nawet jak bylismy w pl.sery tez jedza tylko tutejsze-polskiego nie rusza..:no:

My kupujemy mleko niebieskie :-D

Jak tu przyjechalam to mi nawet angielska smietana nie pasowala,musialam miec Pl a teraz ... tylko angielska uzywam,jak kiedys robilam zupe i dodalam do niej polska smietane to mi zupa nie smakowala i musialam ja wylac :eek: chyba czlowiek przyzwyczaja sie do pewnych smakow hehe

reklama
moje po niebieskim maja plamy,a ze maja problemy skorne,to nie chce im gorzej robic i pija zielone :-),smietane tez kupuje ta do ubijania-zielona,..<my wszystko na zielono :-D>
mi tutaj nic nie smakowalo,a jak smazylam milone,zeby zrobic spaghetti to plakalam nad patelnia,bo wygladalo jak robaki :szok:,2 paczki przyprawy,zeby smakowalo w miare dobrze ;-)teraz juz tak nie mam,juz przywyklam do tutejszego jedzenia :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry