reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
edytko
do dzis mialam tylko chyba 2-3 sukienki, dostalam ubranka od kolezanek
zakupilam jeszcze 4 przez allegro za 20 zł
i dzis w tesco jedną malutka i parę większych
i właśnie zaczęłam czuć że będzie w domu dziewczynka:-)

Monico ciezko Ci bedzie kiedy malutka juz sie pojawi na swiecie, a wszystkimi dziecmi trzeba bedzie sie zajac, wyprawic do szkoly itp...
Ale tez radosci bedziesz miala wiecej :tak:
Takie dzieciaczki to balsam dla serca kazdej mamusi :sorry2:

Och jak ja Ci zazdroszcze tych sukieneczek slicznych w domu.....
Niech no mi sie tylko skonczy @ to dopadne mojego M, moze tez uda nam sie zmajstrowac dziewuszke :-D

Super, ze zakupki ciuszkowe sie udaly!
Ja wlasnie wrocilam od kolezanki, ktora ma 2 coreczki, no i..... trzeci dzidzius w drodze...
i czuje, ze tez bedzie coreczka :rofl2:

Ślicznie prosimy o zdjęcia wózeczka!!!!!!!!!

ja już po kawce
troszkę ogarnęłam domek, wstawiłam ciuszki Zuzi z wczorajszych zakupów

wózek wstawię wieczorkiem

wczoraj też sporo rzeczy zrobiłam, jeszcze składanie wózka, wieczorem nie wiedziałam jak mam się położyć
w łóżku tak wszystko mnie bolało:cool:,
więc dziś musi być "lekki" dzionek

teraz zabieram sie za rozbieranie choinki, sypie się że szok, ale miesiąc wytrzymała:-)

Edytka jestem juz,smazylam placki ziemniaczane smykom ,bo wczoraj mialam na obiad i wszystkiego nie posmazylam i mi zostalo,to teraz wcinaja
Monico,oszczedzaj sie troszke,poki jeszcze corunia w brzuszku..chociaz zdaje sobie sprawe,ze to nie taka latwa sprawa

Monico zwolnij tempo bo jeszcze nam tu urodzisz :dry: a na wozeczek z checia lukne :tak:

Madlen no w koncu zgralysmy sie co do czasu na bb :-p moj T jedzie do firmy na chwile wiec moge chwilke popisac :tak:

reklama
a moj jest w pracy,mialam isc do matalana,bo cora zaczyna w szkole basen od srody i musze jej kupic stroj nowy,recznik..bo w domu ma z Kubusiem i prosiaczkiem i czepek,ale tak wieje,ze sobie daruje..
pozniej tylko skocze do tesco bo nie mam ziemniakow na obiad ..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry