reklama

Mama u lekarza

reklama
Kraf ja tez już chyba miałam okres. Pytałam babek na baby cafe i powiedziały mi, że to bardzo możliwe, nawet jak się karmi piersią. :baffled: A to jest taka żywa ciemna czerwień czy taka nieco jaśniejsza jak przy okresie?

no ja wczoraj byłam u ginka:) wszystko ok:) teraz tylko czekam na okres zeby móc pigułki zacząc brać:tak:
kraf Ty urodziłas tylko dzień przede mną poprzez cc i w dodatku karmisz piersią..i juz masz okres..kurcze szybko..
u mnie jeszcze ani widu ani słychu..

No a ja czekam a okres, owulacje już miałam chyba bo czułam jednej nocy taki ból jakby owulacyjny i możliwe że na Wielkanoc dostane okres..a potem wrócę do naturalnej metody mierzenia temp i sprawdzania śluzu itd Nie karmienie piersią daje taki plus :-)
A wizytę u ginki mam we wt. Wczoraj mąż kupił mi granulki (4 rożne opak homeopatyczne) na zahamowanie laktacji.

reklama
ciekawe kiedy ja doczekam sie okresu ;-) biore Azalie ale krwawienie moze wystapic - jak dla mnie mogloby go w ogole nie byc :tak:

Jestem bardzo zadowolona z tych tabletek . Nie czuje sie zle (tak jak przy normalnych antykoncepcyjnych), biore zawsze wieczorem i mam nadzieje ze nie pomine ;-) No i stresiku nie ma o kolejne potomstwo. Jeden minus to to ze faktycznie bardziej odczuwalna suchosc przy stosunku... Na szczescie sa zele nawilzajace :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry