• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
Patri, przeslicznie jej to idzie:-Da co do milosci to ja tez jestem zakochana po uszy w tej mojej Julci. Maz mowi ze to u mnie juz obsesja;-):rofl2:ale co tam....wiecie co ja nawet nie wiedzialam ze tak mozna kochac...to jest na prawde chore:szok::happy2:
Tez tak macie??? Nawet zastanawiam sie jak to jest jak ma sie kilka dzieci...kocha sie je wszystkie tak bardzo, kurcze i skad sie tyle tego uczucia bierze???
Ach zaczelam troszke filozofowac;-):-pA zdarza mi sie tez tak czasami <jak Tobie Patri ostatnim razem:-p>

Wszystkie dzieciaczki kocha sie mocno,ale chyba kazde w inny sposob.Nad takim maluchem to sie czlowiek rozplywa i ja nad swoim tez.Ostatnio ciagle zadaje mu pytania skad sie wzial?:-)Kocham ich wszytkich baaardzo.moglabym miec 10-dzieci,gdyby tylko finanse na to pozwolily i troche zdrowie psychiczne:-p:-D:tak:

U mnie mąż nie mówi, że mam obseseję, bo sam tak samo się zachowuje. Obydwojgu nam "odbiło" na punkcie małej :-)
Nuśka nie martw się, miłości starczy dla wszystkich dzieci, chociaż Tycia ma rację, że każde kocha się inaczej.
A co do filmików, to musisz się zarejestrować do np w YuoTube i będziesz mogła wgrywać filmiki na takiej samej zasadzie jak wgrywa się zdjęcia w np. Fotosiku.

Nuśka pilnuje sie zeby nie kochac za mocno, zeby tą miłością jej nie przytłoczyc i nie zrobić jej krzywdy. czesem zacałowałabym ją na śmierć! Dwa razy sie do niej tak przyssalam, ze biedna nie mogła sie oswobodzic i zaczęła plakac. :zawstydzona/y:
Ale to wszystko z miłości!!
Ja sie balam mojej mamy bo tak mnie calowala! Mialam wypadek samochodowy gdy mialam 6 lat i dlugo nie rosly mi górne przednie zęby, a nie miałam ich czterech!! W przedszkolu w konkursie kto wystawi najwiecej jezyka przez szpary po zebach mlecznych WYGRYWAŁAM :-D bo moj jezyk wychodził cały! :-D
W kazdym razie balam sie powiedziec mamie gdy wyczulamm ze rosnie mi ząb, bo bałam się ze mnie ze szcześcia udusi i ze bedzie tak calowac ze bedzie bolało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiesz co, pomyslalam wlasnie ze od pazdziernika dam ja do żłobka, bo ja ruszam na uczelnię. I gdy ja karmie i patrze na ten słodki pyszczek, oczka co sie rozglądają, te długie rzęsy i te łapki co trzymają mnie za rękę i te stópki co w czasie jedzenia żyja własnym życiem:-D , to po prostu łzy same mi napływają do oczu. I nie wiem jak można oddac dziecko do żłobka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mieć ja na tyle godzin daleko od siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale wiem, że dla niej to ważne rozwijac sie z innymi dziećmi. No i to dla mnie pewna lekcja - rozstanie - juz tym razem wynikające z mojej decyzji, a nie z przykrego przypadku. Serce mi sie ściska juz na mysl o tym że zostawiam ją w żłobku i sobie ide. Pewnie będzie płakać :-) :sorry: :sad: :sad: :sad:

Współczuję tez tym mamom, które bedą odstawiać dzidzie swoje od piersi. To też raczej przykre uczucie takiej separacji. W sumie sie ciesze że to juz za mną :-)

Trzeba zwalczyć troche w sobie ten egoizm i pozwolic dziecku się rozwijać! Powstrzymac te fale milosci zeby dzidzi nie utopic :-):-):-):-):-)

Przynajmniej ja tak mam...

Nuśka co do filmiku. Wejdz na YouTube - Broadcast Yourself. i tam sie zarejestruj - za darmo wgrywasz filmiki. Gdy sie juz zarejestrujesz to u góry jest "upload videos" przy takiej strzałce.Klikniesz na to i juz mozesz zaczynac wgrywanie. Minimalna znajomosc angielskiego wystarczy. :-) :tak:

reklama
To z ta miloscia tak chyba jest ze kazdego kocha sie w inny sposob.....:-)
A co do tego calowania, Patri to mam to samo:-D:rofl2:staram sie jej nie przytloczyc tym uczuciem, choc to trudne:zawstydzona/y:
ja sie poprostu rozplywam jak ja usypiam a ona trzyma mnie za reke....wczoraj to az sie maz wzruszyl jak to zobaczyl....az mi zal bylo ja puscic i zaniesc do lozeczka:-(:happy2:
dziekuje za naprowadzenie na wklejanie filmikow zaraz pokombinuje:-p:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry