Kasiad
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
No w tym wieku dla dziecka nie jest wazne rozwijać się wsród innych dzieci, dopiero od 3 rż pojawia się taka potrzeba. W tym wieku maluchy potrzebują bliskości rodziców, a szczególnie mamy, wtedy mają poczucie bezpieczeństwa. Takie maluchy w żłobku głównie leżą w łóżeczkach - wiem, bo pracuję w budynku żłobka, zresztą panie fizycznie nie dałyby rady nosić ich, bo maja więcej dzieci. No i niestety te siedzące częstio siedzą też zbyt długo na nocnikach
to brzydka praktyka żłobków. Lepiej już mają te raczkujące i chodzące dzieci, bo je się wyciaga na dywan i mogą się bawić.
No ale jak mus to mus. Ja jakbym musiała wracać do pracy, to też bym oddała małą do żłobka, chyba, żebym znalazła sprawdzoną opiekunkę. Na szczęście nie muszę.
to brzydka praktyka żłobków. Lepiej już mają te raczkujące i chodzące dzieci, bo je się wyciaga na dywan i mogą się bawić. No ale jak mus to mus. Ja jakbym musiała wracać do pracy, to też bym oddała małą do żłobka, chyba, żebym znalazła sprawdzoną opiekunkę. Na szczęście nie muszę.