• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

ja znam mame ktora odawała dzieci do przedszkola i najmłodsze do złobka
a jak nam dobrze wiadomo to kosztuje a mama nie pracował
nie płacili za mieszkanie(wynajmowali) bo niemiała pieniedzy
a włascicelaka ich nie wyzucał bo było jej zal z takimi małymi dziecmi
sa i takie ludzie;-)
jesli jest taka potrzeba to dziecko mozna dac do przedszkola i złobka bo '' PO TO ONE SA POTO SA ONE'' cytujac pewnego polityka z BIAłEGOSTOKU
WIEM Kasiu ze złobek to co innego podałam siebie jako przykład wyrodnej matki:-p:-p:-p:-p:-p:-pktóra nie pracuje:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-p:-p

reklama
WoW:szok: No to teraz Nuśka musisz uważać, bo łóżko już masz za małe;-) Bardzo ładnie jej już idzie i tylko patrzeć jak nabierze wprawy:tak:

nuska jak wlaczam ten filmik to mi miga obraz i nic nie widze....:szok:

co do zlobka to na razie nie wyobrazam sobie dac tam Lailusi, ale ogolnie nei mam nic przeciwko zlobkom...sama bylam w zlobku juz od drugiego miesiaca zycia...i wcale mojej mamie tego za zle nie mam...
.i powiem Wam ze mam jedyne wspomnienie ze zlobka, nie wiem moze mialam wtedy 2 katka czy 3 (od jakiego wieku zaczyna sie przedzkole?) ze jak nas wyprowadzali w lecie do ogrodka w radiu leciala melodia "Lata z radiem" jedynki ktora leci do tej pory...:happy:

a wracajac do watku to chcialam Was zapytac ile Wasze dzieci potrafia juz polezec na macie edukacyjnej, w lozeczku czy gdziekolwiek indziej bawiac sie ze tak powiem same z soba? Bo LAilusia nadal dlugo naraz nie polezy, zaraz sie denerwuje i chce zmiany, oczywiscie zabawiam ja zavbawkami, soba, spiewam, rozmawiam,puszczam kasete (ostatnio mama mi przywiozla Natalke Kukulska "Co powie tata"- uwielbiam ja, bo sobie przypominam piosenki aby potem sama moc je spiewac i Laila tez sie przekonuje)...ale jak mowie bardzo szybko sie nudzi moj Zywczyk....:tak::-) czy u ktorejsc z Was jest podobnie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry