reklama

WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Tycia słownik Victora jest tak samo zasobny jak Twojego Kondzia Chyba nie mamy się co martwić
 Chyba nie mamy się co martwić
Laila przyswoiła sobie bardzo potrzebne słowo Susu musisz być z niej dumna
 Susu musisz być z niej dumna
Gosia te nasze Bąble lubią już kombinować, nawet jak jeszcze za dużo nie potrafią Trzeba ich ciągle uczyć i poprawiać - taka już nasza rola
 Trzeba ich ciągle uczyć i poprawiać - taka już nasza rola A z tym przypadkowym "proszę" i "dziękuje" to myślę, że wcale nie jest tak przypadkowo. Ty nie powtarzasz tego jak Ci każą i Emilka też;-) Ważne że odpowiednio to stosuje do sytuacji
 A z tym przypadkowym "proszę" i "dziękuje" to myślę, że wcale nie jest tak przypadkowo. Ty nie powtarzasz tego jak Ci każą i Emilka też;-) Ważne że odpowiednio to stosuje do sytuacji
Jeszcze raz gratulacje dla Wszystkich Dzieciaczków

Laila przyswoiła sobie bardzo potrzebne słowo
Gosia te nasze Bąble lubią już kombinować, nawet jak jeszcze za dużo nie potrafią
 Trzeba ich ciągle uczyć i poprawiać - taka już nasza rola
 Trzeba ich ciągle uczyć i poprawiać - taka już nasza rola A z tym przypadkowym "proszę" i "dziękuje" to myślę, że wcale nie jest tak przypadkowo. Ty nie powtarzasz tego jak Ci każą i Emilka też;-) Ważne że odpowiednio to stosuje do sytuacji
 A z tym przypadkowym "proszę" i "dziękuje" to myślę, że wcale nie jest tak przypadkowo. Ty nie powtarzasz tego jak Ci każą i Emilka też;-) Ważne że odpowiednio to stosuje do sytuacji
Jeszcze raz gratulacje dla Wszystkich Dzieciaczków

rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Emilka właśnie zakłada lalce pieluszkę i nawet jej to wychodzii nawet pupę zapudrowała

Idelna mamunia!

Kuba też chciał założyć pieluchę,ale ....mi na głowę

irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
jenni tez zaklada lalce pieluszki a bluzeczki na nogi a spodnie na gloweEmilka właśnie zakłada lalce pieluszkę i nawet jej to wychodzii nawet pupę zapudrowała

irtasia27
u Jenni to samo od chyba juz miesiacaEmilka miała cały czas etap rozbierania lalek i wszystkie są bez ubranek a dziś widzę ze jej się to zmienia w ubieranie

Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
U Konrada chyba nastapił jakis przełom z mowieniem.Dzis cały dzien powtarzal jakieś sylaby po mnie,probowal nawet niesmialo;-) tworzyc wyrazy.I namietnie wychodzac od dzieci z pokoju mowi im "papa" i macha raczka;-):-).Nareszcie!!!! :-)
:-)

:-)reklama

irtasia27
No i sie doczekalasU Konrada chyba nastapił jakis przełom z mowieniem.Dzis cały dzien powtarzal jakieś sylaby po mnie,probowal nawet niesmialo;-) tworzyc wyrazy.I namietnie wychodzac od dzieci z pokoju mowi im "papa" i macha raczka;-):-).Nareszcie!!!!:-)

Podziel się: